Delovanje:
Kada se naš mozak ne "isključuje" tokom noći, kada smo preokupirani i mislimo na predstojeće događaje kao što su nadolazeća prezentacija, razgovor za posao ili prvi školski dan našeg deteta, idealno rešenje je Rescue Night kombinacija. Za noći pune harmonije. Buđenje ujutru je jednostavno i brzo, kao posle dugog i zdravog sna. Svi Rescue Nuit proizvodi se mogu koristiti i u toku dana radi poboljšanja koncentracije i smirivanja misli.

 

Način upotrebe:
Jednostavna i brza primena. 2 raspršivanja direktno na jezik, neposredno pred spavanje. Ukoliko dođe do buđenja ponoviti primenu.

 

Sastav:
27% ALCOOL, HELIANTHEMUM NUMMULARIUM, CLEMATIS VITALBA, IMPATIENS GLANDULIFERA, PRUNUS CERASIFERA, ORNITHOGALUM UMBELLATUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

005680012942

Pregled

Napišite vaš komentar

Rescue Night kapi za noć 20ml

Originalnoj kombinaciji pet cvetnih esencija dr Baha, dodata je i šesta esencija Belog kestena – cvet za fokus misli.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje