• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    BioTechUSA Ashwagandha 60 kapsula - 1

Delovanje:
Ashvagandha (Vithania somnifera) je lekovita biljka iz jugoistočne Azije koja se široko koristi u tradicionalnoj medicini, Ajurvedi, više od 3.000 godina unazad. Istorijski se ova biljka koristila kao afrodizijak, tonik jetre, antiinflamatorno sredstvo; a u novije vreme i za lečenje bronhitisa, astme, čira, iscrpljenosti, nesanice i senilne demencije. Naziva se i "indijski žen-šen" jer se u pomenutoj ajurvedskoj tradicionalnoj medicini koristi u iste svrhe kao žen-šen u kineskoj. Klinička ispitivanja i istraživanja na životinjama podržavaju upotrebu ašvagande kod anksioznosti, kognitivnih i neuroloških poremećaja, upala, a hemoprotektivna svojstva je čine potencijalno korisnom kod pacijenata podvrgnutim zračenju i hemoterapiji. Tradicionalna medicina smatra ovu biljku idealnom za osvežavanje tela i oporavak od raznih poremećaja, za promovisanje kvalitetnog sna i ralaksacije organizma i generalno za očuvanje zdravlja i podršku jakom imunitetu.

 

Ašvaganda je vrlo cenjena kao adaptogena biljka koja potpomaže i povećava sposobnost organizma da se adaptira na različite stresne situacije i s pravom je nazvaju prirodnim antistres agentom. Koren je glavni deo biljke koji se koristi u terapijske svrhe a najvažniji biohemijski aktivni sastojci su vitaferin i vitanolid, jedinjenja iz grupe alkaloida.

 

Zahvaljujući svom obliku - kapsuli, BioTechUSA Ashvagandha je jednostavna za upotrebu bilo gde i bilo kada. Na taj način dnevna doza i optimalna količina biljke sadržana u jednoj kapsuli može biti vrlo lako zadovoljena.

 

BioTechUSA Ashvagandhu se preporučuje svima, kako sportistima i rekreativcima tako i osobama koje nisu fizički aktivne, muškarcima i ženama.

 

BioTechUSA Ashvagandha - prirodna podrška u borbi protiv užurbanosti i stresa moderne svakodnevnice.

 

Način upotrebe:
Konzumirati 1 kapsulu dnevno, pre jela uz čašu vode.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, osobama sa medicinskim stanjima i/ili pod terapijom. Izbegavati primenu alkohola, sedativa i drugih anksiolitika tokom primene preparata. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, gluten, soja, školjkaši i ostali mekušci, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: Čuvati proizvod u dobro zatvorenoj bočici na hladnom i suvom mestu. Ne uklanjati kesicu apsorbera vlage nakon otvaranja. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Sredstvo za povećanje zapremine: kalcijum-fosfat; suvi ekstrakt korena ašvagande (Withania somnifera) standardizovan na 1,5% vitanolida [ekstrakt ašvagande, maltodekstrin]; kapsula [želatin; sredstvo za glaziranje: šelak; boja: gvožđe oksidi i hidroksidi; regulatori kiselosti: amonijum-hidroksid, kalijum-hidroksid]; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezujumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680011149

Pregled

Napišite vaš komentar

Ashwagandha 60 kapsula

Čudesna ajurvedska biljka širokog spektra delovanja, pomaže u borbi protiv stresa i hroničnog umora, deluje na kompletnu regeneraciju organizma. Ashwagandha kapsule namenjene su regulaciji hormonske aktivnosti, povećanju vitalnosti, kao i kvalitetnijem snu i relaksaciji.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje