• Novo
    Innventa Innopea Forte 7 kesica | apothecary.rs

Delovanje:
Innopea Forte se preporučuje kod glavobolje tenzionog tipa za smanjenje intenziteta bola (pritisak, stezanje, tup bol) glave i/ili vrata i redukciju napetosti, umora i iscrpljenosti. Glavni sastojak Innopea Forte je Levagen®+, koji predstavlja patentiranu formulaciju u čijem sastavu se nalazi palmitoiletanolamid proizveden specijalnom LipiSperse® tehnologijom koja povećava apsorpciju lipofilnih aktivnih supstanci. LipiSperse® „premaz sistemom“ se oblažu molekuli PEA-e čime se smanjuju hidrofobna svojstva i omogućava se superiorna rastvorljivost, poboljšana apsorpcija u crevima, brz terapijski efekat, kao i niža doza – bolji terapijski efekat.

 

Prednosti proizvoda:

- efikasno smanjuje pritisak, stezanje i tup bol u predelu glave

- redukuje napetost, umor i iscrpljenost

- jedinstven farmaceutski oblik obezbeđuje brz početak delovanja

- štiti nervni sistem i poboljšava kvalitet života

- prirodan proizvod, bez neželjenih efekata

- komforna primena, 1 kesica dnevno

 

Levagen®+ je efikasan u smanjenju intenziteta bola kod glavobolja tenzionog tipa. Vreme potrebno za povlačenje simptoma kod teških glavobolja je značajno kraće u grupi pacijenata koji su koristili Levagen®+, u odnosu na grupu koja je koristila ibuprofen. U grupi koja je koristila Levagen®+ nije bilo prijavljenih neželjenih efekata.

 

Način upotrebe:
1 kesica dnevno. Rastvoriti sadržaj kesice u čaši vode i popiti ujutru i uveče ili sadržaj kesice rastopiti direktno u ustima.

 

Sastav:
LEVAGEN®+ 525 mg, OD ČEGA PALMITOILETANOLAMID 472.5 mg, VITAMIN B1 (TIAMIN HIDROHLORID) 0,55 mg, VITAMIN B6 (PIRIDOKSIN HIDROHLORID) 0,70 mg, VITAMIN B12 (METILKOBALAMIN) 1,25 µg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 7 kesica sa zaslađivačem i aromom maline.

005680014975

Pregled

Napišite vaš komentar

Innopea Forte 7 kesica

Innopea Forte je dodatak ishrani sa palmitoiletanolamidom i vitaminima B grupe koji doprinose normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Doprinosi smanjenju intenziteta akutnog bola kod glavobolja tenzionog tipa, stimulaciji imunog sistema i bržem oporavku organizma.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje