Delovanje:
Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni medjusobno dopunjuju. Uzimanje vitamina B6 uz Magnezijum je od posebnog značaja, jer se u slučaju prosečnog režima ishrane unosi oko 300mg magnezijuma na dan, od čega se samo jedna trećina apsorbuje.

 

Vitamin B6 (piridoksin) olakšava absorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Učestvuje u mnogim metaboličkim procesima, u funkcionisanju nervnog i imunog sistema. Takođe, igra značajnu ulogu u oslobađanju ugljenih hidrata iz mišića.

 

Način upotrebe:
Jedna kapsula dnevno uz glavni obrok.

 

Sastav:
MAGNEZIJUM 375mg, VITAMIN B6 1.4mg, VITAMIN B1 1.1mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100 kapsula

005680013837

Pregled

Napišite vaš komentar

Magnezijum 375 mg Plus B6 100 kapsula

Magnezijum 375 mg Plus B6 se preporučuje kod grčeva i bolova u mišićima, problema sa opstipacijom (zatvora, lenja creva), pojačanog fizičkog napora (vežbanja) kod sportista, umora, slabosti i za prolećnu malaksalost, nervne napetosti i razdražljivosti, PMS-a, migrene i drugih oblika glavobolja, otklanjanje simptoma u menopauzi i u PMS-u.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje