Delovanje:
Vitamin B12 doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnim psihološkim funkcijama, normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnom metabolizmu homocisteina i ima ulogu u deobi ćelija.

 

Način upotrebe:
Odrasli i deca starosti iznad 12 godina: Jednom dnevno postepeno otopiti ispod jezika jednu sublingvalnu tabletu.

 

Upozorenja i napomene:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Čuvati van domašaja dece. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju neke lekove, pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara ili farmaceuta. Nije namenjeno deci ispod 12 godina. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25 °C.

 

Sastav:
VITAMIN B12 (METILKOBALAMIN), KSILITOL (ZASLAĐIVAČ), METILKOBALAMIN, MAGNEZIJUM-STEARAT (SREDSTVO PROTIV ZGRUDVAVANJA), AROMA VIŠNJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 tableta

005680012369

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu

Vitup® B12 1000

Uputstvo za Vitup® B12 1000

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu (181.52KB)

Pregled

Napišite vaš komentar

Vitup® B12 1000 30 tableta

Vitup® B12 1000 je dodatak ishrani sa zaslađivačem i predstavlja dodatni izvor vitamina B12 koji mogu koristiti odrasli i deca starija od 12 godina. Namenjen je starijim osobama, sportistima i osobama koje se osećaju umorno i iscrpljeno.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje