Delovanje:
Magnezijum u obliku Hypro-ri®mag iz Mrtvog mora (poznat po visokim koncentracijama mineralnih soli), doprinosi boljem funkcionisanju nervnog sistema i osigurava normalnu funkciju mišića. Hipro-ri®mag je jedinstven spoj magnezijum oksida iz Mrtvog mora i proteina pirinča što značajno poboljšava crevnu apsorpciju i toleranciju u digestivnom traktu. Vitamin B6 deluje na smanjenje umora. Vitamin B6 pospešuje ulazak magnezijuma u ćeliju. Taurin fiksira i zadržava magnezijum u ćeliji.

 

Hypro-ri®mag je patentiran molekulski sistem magnezijuma s aminokompleksom hidrolizata proteina riže koja osigurava visoku bioraspoloživost magnezijuma, visoke resorpciju u organizmu.

 

Smatra se da više od polovine ljudi danas ne unosi dovoljne količine magnezijuma u svoj organizam. Formag preparat je jedinstvena formulacija magnezijuma za bolju crevnu apsorpciju.

 

Način upotrebe:
1 do 2 tablete dnevno. Preporučuje se upotreba od 45 do 90 dana.

 

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina.

 

Sastav:
Izomalt (sredstvo za povećanje zapremine), Hyprorimag (hidrolizat proteina pirinča sa magnezijum-oksidom poreklom iz mora), magnezijum-oksid, L-taurin, prirodna aroma pomorandže, limunska kiselina, piridoksin-hidrohlorid, holekalciferol, sukraloza (zaslađivač).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 tableta

005680011721

Pregled

Napišite vaš komentar

Formag 30 tableta

Dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz Mrtvog mora, u patentiranoj molekulskoj formuli Hypro-ri®mag kao i vitamin B6 i taurin. Formag se preporučuje u slučaju deficita magnezijuma (nedostatak energije, poremećaji spavanja, osetljivost na stres).

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje