Delovanje:
Kalcijum je mineral koji je najviše prisutan u našem telu i uskladišten je uglavnom u našim kostima. Potreban je za jake i zdrave kosti i zube. Kada starimo, apsorpcija kalcijuma se smanjuje, zbog čega bismo trebali osigurati da imamo dovoljno kalcijuma u ​​ishrani jedući mlečne proizvode poput mleka, jogurta, sira i putera. Unos adekvatnih količina kalcijuma kao deo zdrave ishrane, zajedno sa fizičkom aktivnošću, može umanjiti rizik od zdravstvenih problema povezanih sa kostima i zglobovima u kasnijem životu. Kada kroz našu ishranu nismo u stanju da dostignemo adekvatan nivo kalcijuma, može se savetovati dodatak.

 

Stručnjaci magnezijum smatraju vitalnim mineralom koji zahteva svaki organ u telu i prirodno se može naći u lisnatom zelenom povrću. Može se preporučiti za sve, od odmora, podrške mišićnoj funkciji, oslobađanja energije od hrane i tako oslobađanja umora.

 

Bor je važan mineral koji se može naći u integralnim namirnicama kao npr. orasima, žitaricama i avokadu, kao i u voću poput jagodičastog voća, narandže i grožđa. Tragovi bora takođe se mogu naći u našoj vodi za piće. Dodaci bora se savetuju posebno onima koji imaju ograničenu ishranu, kao što su vegani.

 

Način primene:
Uzimati tri tablete dnevno kako bi se obezbedila adekvatna dnevna doza.

 

Sastav: Kalcijum (kao karbonat, glukonat, citrat) - 333,3mg, magnezijum (kao oksid, glukonat, citrat) - 133,3mg, sredstva za povećanje mase: (mikrokristalna celuloza, maltodekstrin, limunska kiselina), sredstva za glaziranje: (hidroksipropilmetil celuloza, biljni glicerin (iz ulja zrna palme i kokosovo ulje))), celulozni desni, bor (kao borna kiselina) - 1,0mg, sredstva protiv lečenja: (biljni magnezijum stearat, biljna stearinska kiselina), boja: titan dioksid.

 

Pakovanje: 100 tableta

11017491

Pregled

Napišite vaš komentar

Kalcijum, Magnezijum + Bor 100 tableta

Kalcijum je mineral koji je najviše prisutan u našem telu i skladišten je uglavnom u našim kostima. Potreban je za jake i zdrave kosti i zube. Kada starimo, apsorpcija kalcijuma se smanjuje, zbog čega bi trebalo osigurati dovoljno kalcijuma u ​​ishrani unosom mleka i mlečnih proizvoda.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje