Delovanje:
Vitup® D3 1000 IJ, kapsule je hrana зa posebnе medicinskе namenе sa vitaminom D3, namenjena za potrebe ishrane kod osoba sa hipovitaminozom vitamina D, kod osoba sa oslabljenim i poremećenim imunitetom, kod osoba sa osteopenijom, osteomalacijom, osteoporozom, kod osoba iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju, kod osoba sa dijabetesom, sa autoimunim, kardiovaskularnim i malignim stanjima i kod osoba sa ostalim poremećajima i stanjima kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D3.

 

Način upotrebe:
Odrasli: Popiti jednu kapsulu dnevno.

 

Upozorenja i napomene:
Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica i nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. Čuvati van domašaja dece. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen mlađima od 18 godina, osobama sa hiperkalcemijom i hiperparatireoidizmom. Potrebne su mere opreza kod osoba koje su na terapiji tiazidima, kardiotoničnim glikozidima, rifampicinom, izoniazidom, fenitoinom i barbituratima. Istovremena primena sa kortikosteroidima može dovesti do smanjenja dejstva ovog proizvoda. Prekomerna upotreba može izazvati neželjene efekte i potrebno je potražiti konsultaciju lekara. Trudnice i dojilje treba da konsultuju svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije namenjen za parenteralnu upotrebu. Proizvod čuvati u originalnom pakovanju, zaštićen od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

 

Sastav:
VITAMIN D3 (HOLEKALCIFEROL), RAFINISANO SUNCOKRETOVO ULJE, GOVEĐI ŽELATIN, GLICEROL, HOLEKALCIFEROL, PREČIŠĆENA VODA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

005680012370

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu

Vitup® D3 1000 IJ

Upustvo za Vitup® D3 1000 IJ

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu (160.59KB)

Pregled

Napišite vaš komentar

Vitup® D3 1000 IJ 30 kapsula

Kapsule su namenjene osobama sa hipovitaminozom vitamina D, kod osoba sa oslabljenim i poremećenim imunitetom, kod osoba sa osteopenijom, osteoporozom, dijabetesom, kao i autoimunim i kardiovaskularnim stanjima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje