Delovanje:
Alpska krema - Alpenkräuter efikasna je kod ublažavanja bolova i primene kao što su bolovi u leđima i ukočenost, reumatska obolenja i bolovi u mišićima i zglobovima, oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća, bolovi i ukočenost vrata, povrede kolena, ramena, kukova.

 

Alpska krema - Alpenkräuter se koristi za ublažavanje bolova nastalih kod reume, artritisa, išijasa, istrošenog zglobnog maziva, jer svojim prirodnim sastavom podstiče proizvodnju lubrikanta u zglobovima, a pomaže i kod glavobolja. Upotrebom Alpske kreme - Alpenkräuter koža ne ostaje masna a krema se odmah probija u kožu i potkožno tkivo, tako da je njen efekat gotovo trenutan. Takođe se koristi za poboljšanje slabe cirkulacije jer Alpska krema - Alpenkräuter u početku delovanja hladi, a kasnije greje.

 

Način primene:
Za masažu, najbolje je Alpsku kremu - Alpenkräuter naneti na vlažnu kožu, npr. posle tuširanja ili kupanja. Za bolji efekat masažu je moguće ponoviti više puta dnevno.

 

Sastav:
U sastav ulaze ekstrakti alpskih biljaka, planinske jele, ruzmarina, nane, eukaliptusa, kamfora, mente.

 

Pakovanje: krema u tubi, 200ml

11014567

Pregled

Ocena 

Vrhunski proizvod!

Krema koja me je vratila u pokretno stanje! Noge me ne bole i zglobovi mi ne otiču.

Napišite vaš komentar

Alpska krema Alpenkräuter-Emulsion 200ml

Alpska krema - Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje. Alpska krema - Alpenkräuter je nastala davnih tridesetih godina prošlog veka, napravljena po tradicionalnoj recepturi i sastavljena od brojnih lekovitih biljaka kao što su menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje