Delovanje:
Ovaj proizvod predstavlja spoj 7 dokazano najefikasnijih sastojaka koji deluju u savršenoj simbiozi kako bi podarili zdravlje, čvrstinu i pokretljivost vašim zglobovima i kostima. Zahvaljujući svom sastavu Movens pomaže kod smanjenja bolova i ukočenosti i iskustva korisnika su pokazala da su se, nakon mesec dana redovne upotrebe, bolovi smanjili. Movens je kombinacija 7 sastojaka čije delovanje poboljšava zdravlje, čvrstinu i pokretljivost zglobova i pomaže u smanjenju bolova u nogama.

 

Glukozamin (D-Glucosamine sulfate) kao glavni sastojak Movensa je ključan za stvaranje hrskavice, obezbeđuje zaštitu vaših zglobova, a osim toga podržava pokretljivost i fleksibilnost zglobova.

 

Hondroitin (Chondroitin Sulfate) je glavni sastojak hrskavice koji zadržava tečnost u zglobovima, „podmazuje“ ih i regeneriše. Takođe ublažava pritisak u zglobovima tokom fizičke aktivnosti.

 

MSM (metilsufonilmetan) je najvažniji izvor kolagena u zglobovima. Kolagen je od vitalnog značaja za zglobove, jer podržava strukturu hrskavice. Hijaluronska kiselina (Hualuronicacid) ili zglobna tečnost osnova je za neometano kretanje zglobova i njihovo održavanje. Kako starimo, nivo prirodne hijaluronske kiseline u našem telu opada.

 

Hijaluronska kiselina (HA / Hyaluronic acid) ili zglobna tečnost ima glavnu funkciju da amortizuje stres koji trpe zglobovi i omogućava njihov neometan pokret. Kako starimo, nivo prirodne hijaluronske kiseline u našem telu opada.

 

Hidrolizovani kolagen pomaže u očuvanju funkcije zglobova i održavanju hrskavice. Kako starimo naše telo počinje da stvara sve manje i manje kolagena. To znači da postepeno naša struktura kostiju i mišića gubi elastičnost i čvrstinu što može dovesti do narušavanja zdravlja i pokretljivosti našeg tela.

 

Vitamin C igra važnu ulogu u sintezi kolagena. Sinteza kolagena uz vitamin C osigurava dobru strukturu kože čineći je zategnutijom, zdravijom i lepšom, a kosti, tetive, hrskavica i krvni sudovi (kapilari) postaju jači i otporniji.

 

Vitamin D3 je glavna podrška kostima jer održava nivo kalcijuma i magnezijuma. Pošto zglobovi primaju hranjive materije preko samih kostiju, zdrave i jake kosti su ključne za zdrave zglobove.

 

Način upotrebe:
Uzeti jednu tabletu dnevno.

 

Sastav:
D-glukozamin sulfat– 500mg, Hondroitin sulfat 200mg, MSM 100mg, Hijaluronska kiselina 5mg, Hidrolizovani kolagen 10mg, Vitamin C 80mg, Vitamin D3 3mcg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 24 tableta

005680012225

Pregled

Napišite vaš komentar

Movens protiv bolova 24 tableta

Movens je moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti. Smanjuje bol, ukočenost i oticanje zglobova. Pomaže kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa. Povećava elastičnost zglobova, tetiva i ligamenata. Podmazuje, regeneriše i obnavlja zglobove i hrskavicu. Smanjuje upale zglobova, štiti zglobove od povreda, olakšava kretanje i jača kosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje