Delovanje:
Kolagen je sastavni deo mnogih tkiva u ljudskom organizmu, uključujući kosti, hrskavicu, kožu, tetive, krvne sudove, desni i zube, i neophodan je za održavanje njihove normalne strukture i funkcije. Hijaluronska kiselina, isto tako, je značajan sastavni deo vezivnih tkiva, epitelnih tkiva i kože i održava njihovu elastičnost. Prisutna je u sinovijalnoj tečnosti koja služi za podmazivanje zglobova. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena.

 

Sastojci obezbeđuju pojačanu sintezu kolagena u organizmu, čime doprinosi celokupnom procesu regeneracije i podmlađivanja:

- ublažava bolna stanja

- poboljšava pokretljivost i smanjuje bol u zglobovima kod pacijenata sa osteoartritisom

- obezbeđuje normalnu funkciju zglobova

- pomaže u periodu oporavka i rehabilitacije

- čini kožu lepšom i zategnutijom, povećava hidrataciju, elastičnost i opšti izgled kože, smanjuje bore i vidljive znake starenja kože

 

Način upotrebe:
Proizvod je namenjen za oralnu upotrebu. Preporučena dnevna doza za odrasle je 1 do 2 kesice dnevno. Sadržaj jedne kesice se rastvara u vodi na sobnoj temperaturi.

 

Sastav:
SADRŽAJ JEDNE KESICE: KOLAGEN 5000mg, VITAMIN C 40mg, NATRIJUM-HIJALURONAT 27,5mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kesica

005680010081

Pregled

Napišite vaš komentar

Collacare Flexy 30 kesica

Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C. Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 Da.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje