• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    BioTechUSA Ultra Loss Shake (ukus čokolade) 450g - 1

Delovanje:
Ultra Loss sadrži visok sadržaj proteina (50%) što je više u odnosu na druge proizvode za zamenu obroka. Preporučljivo je da vam ovaj šejk jednom dozom zameni večernji obrok u cilju smanjenja ukupnog kalorijskog unosa, što dovodi do gubitka težine. Veoma je važno da pazite na ukupan dnevni kalorijski unos u cilju mršavljenja – stoga možete zameniti jedan do dva obroka dnevno ukusnim Ultra Loss šejkom.

 

Međutim, u isto vreme organizmu treba da obezbedite sve hranljive materije za normalno funkcionisanje. Visok sadržaj belančevina, ugljeni hidrati iz kvalitetnih izvora, vitamini, dijetetska vlakna i supstance za sagorevanje masti čine ovaj proizvod sveobuhvatnim za zamenu obroka.

 

Način upotrebe:
Razmutiti 30g ( 1 ravan dozer ili 3 ravne kašike) praška u 300ml vode. Radi boljeg mešanja, koristiti šejker bocu. Konzumirati jednu porciju dnevno.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa oštećenjem bubrega i jetre, osobama na terapiji antikoagulansima (varfarin, aspirin), osobama koje uzimaju antibiotike. Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastrointestinalne tegobe kao što su zatvor, nadimanje, grčevi, gasovi, mučnina i dijareja. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. U toku primene preparata, neophodno je unositi dovoljno vode (najmanje 8 čaša vode dnevno). Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Informacije o alergenima: Sadrži mleko i soju, u tragovima može da sadrži: jaja, gluten, ljuskare i školjkaše, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Koncentrat proteina surutke; inulin; kakao prah redukovane masnoće; kalcijum kazeinat (iz mleka); maltodekstrin; ugušćivač: natrijum karboksimetilceluloza; L-karnitin-L-tartarat; emulgator: sojin lecitin; aroma čokolade; bromelain enzim u prahu 1200 GDU/g; so; kalcijumova so ortofosforne kiseline; ekstrakt semena zelene kafe, Coffea robusta (10:1); kukuruzni skrob; zaslađivač: sukraloza; magnezijum oksid; L-askorbinska kiselina; DL-alfa-tokoferil-acetat; hijaluronska kiselina; nikotinamid; koenzim Q10; retinil acetat; D-kalcijum pantotenat; holekalciferol; tiamin mononitrat; piridoksin hidrohlorid; riboflavin; pteroilmonoglutaminska kiselina; D-biotin; cijanokobalamin.

 

Nutritivna vrednost:

Energetska vrednost u 100g proizvoda: 1493 kJ/354 kcal

Energetska vrednost u dnevnoj dozi (30g): 448 kJ/106 kcal

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 450g

005680011156

Pregled

Napišite vaš komentar

Ultra Loss Shake (ukus čokolade) 450g

Formulacija koja stimuliše proizvodnju hormona rasta na prirodan način, utiče na povećanje mišićne mase i smanjenje telesne masnoće. Bezbedan i doping-free proizvod.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje