Delovanje:
Jamieson Sleep sprej omogućava oslobađanje 1mg melatonina u 1 sekundi. Melatonin može da ublaži efekte promene vremenskih zona ("jet lag"), da reguliše cikluse sna i budnosti. Sprej je inovativna forma koja pruža komfor u svakodnevnom korišćenju i posebno je značajna u slučaju poteškoća sa gutanjem kapsula i pilula. Pomaže da se poveća ukupno vreme spavanja kod ljudi koji pate od ograničenog sna ili promenljivog rasporeda spavanja.

 

Način upotrebe:
Dobro promućkati pre upotrebe. Odrasli: Primeniti sprej direktno u usnu duplju 1 dnevno ili pred spavanje. Ne preporučuje se upravljanje motornim vozilima 5h nakon primene melatonina. Za primenu dužu od jednog meseca konsultovati lekara. Čuvati na sobnoj temperaturi.

 

Sastav:
MELATONIN 1mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 58ml

005680014064

Pregled

Napišite vaš komentar

Sleep Spray 58ml

Vitamin B12 u obliku spreja osigurava maksimalnu resorpciju i pomaže kod stanja hroničnog umora vraćajući energiju organizmu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje