• Na rasprodaji!
  • -10%
    Doppelherz Aktiv Gingseng 200mg 30 tableta - 1

Delovanje:
Tajna delovanja žen-šena krije se u delatnim jedinjenjima - ginsenozidima. Jedno od njegovih značajnih delovanja je pojačavanje moždane aktivnosti, te mentalne i fizičke snage, uz odgađanje psihofizičkog umora. Žen-šen je poznati energetik koji, potičući intenzivnije iskorišćavanje masnih kiselina iz rezervnih masti u procesu stvaranja energije za rad mišića, štedi visinu šećera u krvi tokom treninga i takmičenja.

 

Rezultati istraživanja pokazali su da žen-šen povećava koncentraciju kiseonika u tkivima, čime se kontrolira stvaranje mlečne kiseline i značajno smanjuje proces anaerobne glikolize. Time se štede mišići, mišićni umor nastupa znatno kasnije i manje je izražen, a oporavak je mnogo brži. Zbog toga je izuzetno koristan starijim ljudima i plućnim bolesnicima. Prema zapisima kineske medicine, žen-šen delotvorno pomaže kod problema impotencije i poremećaja krvnog pritiska.

 

Potrebno je upozoriti na jednu karakteristiku žen-šena: niske doze povišuju, dok visoke doze snižavaju krvni pritisak. Povoljno deluje kod slabokrvnosti, upalnih bolesti zglobova, probavnih smetnji, te otklanja nesanicu, umor i cirkulacijske smetnje. Uticajem na žlezde s unutrašnjim izlučivanjem (endokrine žlezde), pomaže u potpunom iskorišćavanju vitamina i mineralnih tvari u organizmu.

 

Način primene:
Uzima se 1 kapsula dnevno. Dodatak ishrani nije zamena za uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Ginsengextrakt, Füllstoff Dicalciumphosphat, Gelatine, Zinkgluconat, Maltodextrin, Calcium-D-pantothenat, Trennmittel Magnesiumsalze der Speisefettsäuren, Pyridoxinhydrochlorid, Farbstoff Titandioxid, Farbstoff Eisenoxide und Eisenhydroxide, Pteroylmonoglutaminsäure, Cyanocobalamin.

 

Pakovanje: 30 kapsula

11016164

Pregled

Napišite vaš komentar

Aktiv Gingseng 200mg 30 tableta

Doppelherz Aktiv Ginseng je proizvod namenjen smanjenju umora i podržava mentalne performanse. Žen-šen (Ginseng) je jedna od najstraijih azijskih biljaka. Naziva se još i korenom života.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje