Delovanje:
Omega-3 masne kiseline uključuju dokosaheksaensku kiselinu (DHA) i eikosapentaensku kiselinu (EPA). Pozitivni efekti omega-3 masnih kiselina su pronađeni među eskimima na Grenlandu, što je začuđuje pošto je njihova ishrana neizbalansirana i unos masti veoma visok, a s druge strane cirkulacija zdrava čak i kod starijih ljudi.

 

Danas se zna da je ova činjenica zasnovana na visokom unosu omega-3 masnih kiselina putem njihovog glavnog obroka, ribe.

 

Omega-3 masne kiseline imaju važnu ulogu u zdravlju srca i naročito balansu holesterola i triglicerida.

 

Adekvatno vežbanje i zdrava ishrana su važni elementi zdravog životnog stila. Neizbalansirana ishrana često uključuje previše zasićenih masti, životinjskih masti i holesterola. Bitne polinezasićene masne kiseline, poput omega-3 masnih kiselina, generalno se ne uzimaju previše često, a organizam ne može da ih sintetizuje.

 

Način primene:
Uzimati 1 kapsulu dnevno uz dovoljno tečnosti bez žvakanja. Dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i izbalansiranu ishranu. Pe upotrebe pažljivo pročitati uputstvo. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka. Uravnotežena i raznovrsna ishrana i zdrav način života su važni za vaše zdravlje. Čuvati van domašaja dece. Čuvati na temperaturi do 25 °C.

 

Sastav:
1 kapsula Doppelherz aktiv Omega-3 Forte sadrži 300 mg omega-3 masnih kiselina (180 mg EPA i 120 mg DHA). Ulje morskih riba, DL-α-tokoferol, Želatin, Humektant: glicerol.

 

Pakovanje: 60 kapsula

11014297

Pregled

Napišite vaš komentar

Aktiv Omega-3 Forte 60x1000mg

Dodatak ishrani sa ribljim uljem koje je dobar izvor omega-3 masnih kiselina. Omega-3 masne kiseline EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Povoljni efekti se postižu dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. Reguliše nivo holesterola i masnoća u krvi. 1000mg ulja morskih riba + vitamin E.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje