Delovanje:
Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da se utone u san, a koristan efekat se postiže uzimanjem 1mg melatonina neposredno pred spavanje. Doprinosi ublažavanju simptoma promene vremenskih zona pri putovanju avionom, a koristan efekat se postiže unosom 0,5mg melatonina neposredno pre spavanja prvog dana putovanja i sledećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

 

Pasiflora je biljni sedativ i doprinosi odmoru, relaksaciji, spavanju i smirenom ponašanju. Sadrži flavonoide, kumarinske derivate i malu količinu etarskog ulja i najčešće se koristi za oslobađanje blažih simptoma nervne napetosti i kod nesanice.

 

Vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji nervnog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

Način upotrebe:
Jednom dnevnom, pola sata pre spavanja rastopiti sadržaj 1 kesice direktno u ustima, bez dodavanja tečnosti.

 

Sastav:
1 KESICA SADRŽI MELATONIN 1mg, SUVI EKSTRAKT HERBE PASIFLORE (PASSIFLORA INCARNATA), DER 3-4:1 100 mg, VITAMIN B6 (PIRIDOKSIN-HIDROHLORID) 1,4mg, VITAMIN B12 (METILKOBALAMIN) 2,5µg.

 

Neželjeni efekti i upozorenja:
Proizvod je namenjen samo za odrasle osobe. Ne preporučuje se dugotrajno uzimanje melatonina za uspavljivanje, jer može rezultovati poremećajem prirodnih mehanizama uspavljivanja. Nije namenjeno osobama sa mentalnim poremećajima, uključujući i depresiju. Zbog sedativnog (uspavljujućeg) dejstva, ovaj proizvod smanjuju pažnju i koncentraciju, pa ga ne treba uzimati najmanje 2 sata pre vožnje, upravljanja spravama i mašinama, kao i drugim radnjama u kojima se zahteva visoka koncentracija.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kesica

005680014531

Pregled

Napišite vaš komentar

Oligovit Sleep direkt 10 kesica

Oligovit Sleep je prašak za direktnu oralnu upotrebu sa melatoninom, herbom pasiflore i vitaminima B6 i B12, namenjen uspavljivanju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje