• Na rasprodaji!
    Thorne Thyrocsin™ 120 kapsula | apothecary.rs
    Thorne Thyrocsin™ 120 kapsula | apothecary.rs
    Thorne Thyrocsin™ 120 kapsula | apothecary.rs
    Thorne Thyrocsin™ 120 kapsula | apothecary.rs
    Thorne Thyrocsin™ 120 kapsula | apothecary.rs

Delovanje:
Thorne Thyrocsin™ je mešavina pažljivo odabranih vitamina, minerala i hranljivih materija, obogaćena ekstraktom biljke ašvagande sprečava poremećaj funkcije štitaste žlezde (subkliničku hipotireozu) i vraća normalan rad štitaste žlezde.

 

Štitasta žlezda proizvodi hormone T3 (trijodtironin) i T4 (tiroksin) koji regulišu metabolizam i utiču na skoro svaku ćeliju u organizmu. Nedovoljno aktivna štitasta žlezda proizvodi manje od optimalnih nivoa hormona štitaste žlezde koji su neophodni za zdravo funkcionisanje metabolizma – krajnji rezultat je ukupno usporavanje metabolizma.

 

Karakteristike Thyrocsina:

 

- normalizuje rad štitaste žlezde

- neophodan je u hipotireozi

- reguliše sintezu tiroidnih hormona

- kompletna potpora tiroidnoj žlezdi

- normalizuje metabolizam

- poboljšava konverziju T4 u T3

- sadrži isključivo prirodne sastojke

- povećava energetski balans

- poboljšava metabolizam

 

Način upotrebe:
Jedna kapsula dnevno ili po preporuci lekara.

 

Sastav:
ASHWAGANDHA EKSTRAT 90mg, BAKAR (CITRAT) 500mcg, JOD 225mcg, L-TIROZIN 500mg, SELEN 100mcg, VITAMIN B12 100mcg, VITAMIN C 200mg, VITAMIN E 67mg, CINK 5mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 120 kapsula

005680010864

Pregled

Napišite vaš komentar

Thyrocsin™ 120 kapsula

Preparat sa jedinstvenom formulom za normalno funkcionisanje štitaste žlezde. Sadrži ključne hranljive materije i biljne supstance koje utiču na normalizaciju produkcije hormona. Posebno je namenjen osobama sa znacima tipičnim za hipotireozu: hroničan umor, loše raspoloženje, konstantan osećaj hladnoće, dobijanje na telesnoj masi i pored ustaljenog unosa hrane.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje