• Novo
    Tiroxil 4.0 30 tableta | apothecary.rs

Delovanje:
Subklinički hipotireoidizam se definiše kao poremećaj funkcije štitne žlezde kada su vrednosti TSH blago povišene (između 4.0 i 10.0 mIU/mL), a vrednosti drugih hormona štitne žlezde normalne ili blago snižene. Hašimoto tireoiditis predstavlja autoimuno oboljenje štitne žlezde kada se protiv štitne žlezde bori sam imuni sistem čoveka, sa laboratorijskom potvrdom prisustva antitireoidnih antitela.

 

Mio-inozitol je neophodan za pravilnu signalizaciju i vezivanje TSH za svoje receptore. Mio-inozitol reguliše povišeni nivo cirkulišućeg TSH. Selen je neophodan za adekvatno funkcionisanje štitne žlezde. Predstavlja antioksidans, uključen je u sintezu glutationa i pomaže redukciju povišenog nivoa antitireoidnih antitela (Hašimoto tireoiditis). Mio-inozitol i selen ostvaruju sinergizam i utiču na očuvanje funkcije štitne žlezde.

 

Način upotrebe:
Jedna tableta dnevno.

 

Sastav:
MIO-INOZITOL 600mg, SELEN 83μg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 tableta

005680013836

Pregled

Napišite vaš komentar

Tiroxil 4.0 30 tableta

Tiroxil 4.0 je dodatak ishrani koji se koristi za uspostavljanje normalne funckije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje