Delovanje:
Bebin mozak se najintenzivnije razvija u prva tri meseca nakon rođenja, a čula vida, sluha i govora u prvih godinu dana. Nakon godinu dana razvijaju se više moždane funkcije koje su važne za koncentraciju, pažnju i inteligenciju vašeg deteta.
- DHA, jedna od tri Omega-3 masne kiseline DHA, je najvažnija za zdrav razvoj vida i mozga vaše bebe. Unos dokozaheksanoične kiseline (DHA) doprinosi normalnom razvoju vida kod novorođenčadi do 12 meseci starosti.  DHA (dokozaheksanoična kiselina) Omega-3 masna kiselina utiče na pravilan razvoj mozga, kognitivnih i metalnih funkcija, na pravilan razvoj nervnog sistema i normalan razvoj vida, oštrine i funkcije oka. Ona je važna strukturna komponenta mozga, nervnih ćelija i mrežnjače oka.

Proizvod se preporučuje svim novorođenčadima od 8. dana života do kraja treće godine života jer je taj period presudan za razvoj kritičnih moždanih funkcija kod dece, kao i kod dece koja imaju problem sa poremećajem pažnje. Preporučuje se svoj deci od četvrtog meseca do kraja prve godine kod sve novorođenčadi na prirodnoj ishrani.Ukoliko je beba na ishrani adaptiranim mlekom proizvod se preporučuje odmah čim beba pređe na ishranu adaptiranim formulama u količini većoj od dva obroka dnevno.

 

Način primene:
1 kapsula dnevno. Gornji deo kapsule (kapicu) okrenuti, povući i ukloniti. Kapsulu pritisnuti i sadržaj kapsule istisnuti direktno u bebina usta, kašičicu ili pomešati sa mlekom.

 

Sastav:
(1.twist-off kapsula): Vitamin D (holekalciferol)10mcg (400ij), dokozaheksaenska kiselina 100mg.

 

Pakovanje: 30 twist-off kapsula 

11006894

Pregled

Napišite vaš komentar

Babytol D3+Omega kapsula 30 kapsula

Babytol D3 + Omega predstavlja dodatni izvor vitamina D i jedne od Omega-3 masnih kiselina DHA (dokozaheksanoične kiseline), namenjen ishrani kod odojčadi i dece.
Neophodan za zdrav razvoj mozga, kognitivnih, mentalnih funkcija i vida novorođenčadi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje