• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Laboratoire Modilac Actigest 2 800g | apothecary.rs

Delovanje:
Modilac Actigest 2 je prelazna formula prilagođena za potrebe ishrane odojčadi starije od 6 meseci, sa blagim digestivnim tegobama. Sadrži lako svarljiv kukuruzni skrob koji zgušnjava formulu i smanjuje regurgitaciju (bljuckanje), kao i smanjeni sadržaj laktoze u odnosu na standardne formule.

 

Način upotrebe:
Sledite savete lekara o količini i broju obroka, neophodnih da bi se zadovoljile potrebe vaše bebe, kao i o dužini upotrebe proizvoda.

 

Sastav:
Оbrano mleko, biljna ulja (visoko oleinsko suncokretovo ulje, ulje repice, suncokretovo ulje), maltodekstrini, demineralizovana surutka (iz mleka), kukuruzni skrob, laktoza (iz mleka), koncentrat proteina surutke (iz mleka), emulgatori (sojin lecitin, suncokretov lecitin), riblje ulje, kalcijum-fosfat, kalijum-hlorid, natrijum-fosfat, kalcijum-hlorid, kalijum-bikarbonat, gvožđe-pirofosfat, natrijum-L-askorbat, magnezijum-oksid, kalcijum-citrat, natrijum-citrat, taurin, L-tirozin, kalijum-hidroksid, antioksidansi (ekstrakt bogat tokoferolima, L-askorbil palmitat), L-triptofan, L-karnitin, cink-sulfat, inozitol, holin-bitartarat, kalijum-jodid, DL-α-tokoferilacetat, nikotinamid, natrijum-selenit, kalcijum-D-pantotenat, bakar-sulfat, tiamin-hidrohlorid, retinil-acetat, piridoksin-hidrohlorid, mangan-sulfat, pteroilmonoglutaminska kiselina, fitomenadion, D-biotin, holekalciferol, cijanokobalamin, riboflavin, mlečno-kiselinske bakterije (Bifidobacterium infantis)#. # količina Bifidobacterium infantis 1,66 x 106 CFU/g.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 800g

005680010015

Pregled

Napišite vaš komentar

Modilac Actigest 2 800g

Prelazna formula prilagođena za potrebe ishrane odojčadi starije od 6 meseci, sa blagim digestivnim tegobama. Sadrži lako svarljiv kukuruzni skrob koji zgušnjava formulu i smanjuje regurgitaciju (bljuckanje), kao i smanjeni sadržaj laktoze u odnosu na standardne formule. Sa dodatkom DHA u skladu sa zahtevima za početne formule za odojčad. Bez palminog ulja. Bez glutena.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje