• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Humana mleko za laku noć 600g | apothecary.rs
    Humana mleko za laku noć 600g | apothecary.rs

Delovanje:
Humana mleko za laku noć je mlečna formula i preporučuje se kao dopunski obrok ili večernji obrok, jer zahvaljujući heljdi omogućava veću sitost kod beba. Sa GOS (galakto-oligosaharidima), prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mleku: podstiču razvoj zdrave crevne flore. Sa heljdom: za dugotrajnu sitost i lako varenje, sa omega-3 masnim kiselinama: promovišu optimalan razvoj mozga i nervnih ćelija. Sa skroba. Bez glutena.

 

Način upotrebe:
Mlečnu formulu pripremati prema uputstvu sa pakovanja.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Obrano mleko, biljna ulja (palmino, uljane repice,suncokretovo), laktoza, fruktoza, galakto-oligosaharidni sirup(iz mleka), skrob, maltodekstrin, 5% preželatiniziranog pirinčanogbrašna, 4% heljdinih pahuljica, emulgator: sojalecitin, kalcijumkarbonat, kalcijum-ortofosfat, natrijum-citrat, mešavina vitamina(vitamin C, vitamin E, niacin, pantotenska kiselina, vitamin A,vitamin B6, vitamin B1, vitamin B2, folna kiselina, vitamin K1,biotin, vitamin D3, vitamin B12), vanilin, kalijum-citrat,magnezijum-karbonat, gvožđe-difosfat, L-tirozin, cink-oksid,bakar-sulfat, mangan-sulfat, kalijum-jodat, natrijum-selenat.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 600g

005680011854

Pregled

Napišite vaš komentar

Humana mleko za laku noć 600g

Prelazna mlečna formula za ishranu odojčadi starije od 6 meseci. Posebno je pogodna za upotrebu kao večernji obrok u sklopu raznovrsne ishrane i to kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili nakon upotrebe početne formule.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje