Delovanje:
Inspirisani naučnim otkrićima, Milupa je razvila jedinstvenu kombinaciju hranljivih sastojaka. Aptamil Organic 1 je napravljen sa organskim mlekom u kombinaciji nauke i prirode. Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja.

 

Aptamil Organic 1 se može davati od rođenja kao jedina hrana kada se odojčad ne doje ili se dohranjuju, a kao i majčino mleko, može se upotrebljavati za hranjenje onoliko često i u onolikoj količini koliko je potrebno Vašoj bebi.

 

Sledeći korak za vašu bebu je Aptamil Organic 2, formula za odojčad prilagođena vašoj bebi posle šestog meseca.

 

Način upotrebe:
Kada pripremate Aptamil Organic 1, pažljivo sledite uputstva za upotrebu. Nepravilna upotreba i čuvanje mogu dovesti do zdravstvenih problema zbog rasta mikroorganizama. Hranu pripremajte sveže pre svakog obroka i odmah je upotrebite. Nemojte ponovo da koristite ostatke hrane. Temeljno očistite bocu, cucle i prsten. Ne zagrevajte mlečnu hranu u mikrotalasnoj pećnici (rizik od pregrevanja).

 

Ostavite sveže prokuvanu vodu za piće da se ohladi na približno 40°C i sipajte 2/3 potrebne količine vode u bocu. Za tačno doziranje uklonite priloženu mericu sa poravnjivača. Koristite samo priloženu mericu. U bočicu sipajte potrebnu količinu praha. Odložite mericu u držač merice. Zatvorite bočicu i snažno vertikalno protresite oko 10 sekundi, dodajte preostalu količinu vode i ponovo snažno promućkajte. Otvorite bočicu i pričvrstite cuclu. Proverite da li je temperatura obroka pogodna za piće (približno 37°C).

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Demineralizovana surutka* (iz kravljeg mleka) (26%), biljna ulja* (suncokretovo, ulje kokosa, ulje uljane repice (23%), laktoza* (iz kravljeg mleka) (18%), obrano mleko* (14%), galakto-oligosaharidi* (iz kravljeg mleka), proteini surutke* (iz kravljeg mleka) (2%), frukto-oligosaharidi, emulgator (lecitin soje*), riblje ulje, kalijum-citrat, kalcijum-fosfat, ulje biljke Mortierella Alpina, kalcijum-karbonat, natrijum-hlorid, holin-hlorid, magnezijum-hlorid, L-askorbinska kiselina (vitamin C), kalijum-hlorid, kalijum-hidroksid, inozitol, gvožđe(II)-sulfat, cink-sulfat, L-karnitin, kalcijum-D-pantotenat (pantotenska kiselina), DL-alfa-tokoferilacetat (vitamin E), nikotinamid (niacin), bakar-sulfat, retinilpalmitat (vitamin A), tiamin-hidrohlorid (vitamin B1), piridoksin-hidrohlorid (vitamin B6), pteroilmonoglutaminska kiselina (folna kiselina), kalijum-jodid, natrijum-selenit, fitomenadion (vitamin K), D-biotin (biotin), mangan(II)-sulftat, holekalciferol (vitamin D), cijanokobalamin (vitamin B12).

 

Alergeni: mleko, riba, soja.

 

*Iz organske proizvodnje.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 800g

005680011833

Pregled

Napišite vaš komentar

Aptamil Organic 1 800g

Aptamil Organic 1 je napravljen sa organskim mlekom. Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje