• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Humana 1 800g | apothecary.rs

Delovanje:
Pogodna za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. Sa GOS (galakto-oligosaharidima) prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mleku, podstiču razvoj zdrave crevne flore.

 

Sa laktozom: po uzoru na majčino mleko, od korisnih ugljenih hidrata sadrži samo laktozu. Sa LCP – polinezasićenim masnim kiselinama dugog lanca (omega-3 i omega-6): promovišu optimalan razvoj mozga i nervnog sistema i vida. Sa nukleotidima kao važnim komponentama majčinog mleka: podržavaju imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze.

 

Bez skroba i bez glutena.

 

Način upotrebe:
Prilikom pripreme hrane za dete pridržavate se datog uputstva i koristite priloženu mericu. Pogrešna priprema, ili čuvanje flašice sa pripremljenim sadržajem tokom dužeg vremenskog perioda može negativno uticati na zdravlje deteta zbog razmnožavanja štetnih mikroorganizama. Pripremite sveže mleko neposredno pre hranjenja deteta. Nikada ne koristite ostatke prethodno pripremljenog mleka.

 

Humana 1 se dozira pomoću priložene originalne merice rastvaranjem u odgovarajućoj količini vode. Pred svaku pripremu jela treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C do 50°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu Humana 1 mlečne formule pomoću priložene merice. Nakon toga, potrebno je flašicu zatvoriti i jako promućkati kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća. Broj obroka može da varira od onog navedenog na pakovanju, u zavisnosti od potreba deteta.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Obrano mleko, demineralizovana surutka u prahu,biljna ulja (palmino, uljane repice, suncokretovo, mortierellaalpina, sadrži lecitin soje), laktoza, galakto-oligosaharidni sirup(iz mleka), koncentrat proteina surutke, kalcijum-karbonat,kalijum-hlorid, kalcijumove soli ortofosforne kiseline, natrijum-citrat,ulje životinjskog porekla (riblje ulje), holin-hidrogen tartarat,mešavina vitamina (vitamin C, niacin, vitamin E, pantotenskakiselina, tiamin, vitamin A, vitamin B6, riboflavin, folna kiselina,vitamin K1, biotin, vitamin D3, vitamin B12), taurin, magnezijumkarbonat,inozitol, kalijum-citrat, gvožđe-sulfat, stabilizator: L(+)-mlečna kiselina, cink-sulfat, citidin-5-monofosfat, uridin-5-monofosfat,adenozin-5-monofosfat, inozin-5-monofosfat, bakar-lizinkompleks, guanozin-5-monofosfat, kalijum-jodat, mangan-sulfat,natrijum-selenat.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 800g

005680011850

Pregled

Napišite vaš komentar

Humana 1 800g

Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje