Delovanje:
Humana 4 je mleko obogaćeno vitaminima i mineralima namenjeno ishrani male dece posle 18 meseci starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 3 mleka za decu ili bilo koje druge prelazne formule ili mleka za decu.

 

Humana 4 se može koristiti kao samostalan obrok (kao napitak) ili kao dodatak nekom drugom obroku (uz žitarice, musli i slično). Humana 4 pored drugih sastojaka sadrži i:

- aLfa-linoleinsku kiselinu (ALA), esencijalnu omega 3 masnu kiselinu

- vitamine A,D,C i B2

- kalcijum

 

Ne sadrži gluten.

 

Humana 4 je formula za ishranu zdravog deteta od 18 meseci koje se koristi nakon majčinog mleka kao i nakon mlečne formule Humana 3 ili neke druge prelazne formule, ukoliko dete nije na prirodnoj ishrani. Sa optimalnim sadržajem proteina koji je prilagođen nutritivnim potrebama malog deteta, sa omega-3 masnim kiselinama.

 

Način upotrebe:
Molimo vas da se prilikom pripreme hrane za dete pridržavate datog uputstva i koristite priloženu mericu. Pogrešna priprema, ili čuvanje flašice sa pripremljenim sadržajem tokom dužeg vremenskog perioda može negativno uticati na zdravlje deteta zbog razmnožavanja štetnih mikroorganizama. Pripremite sveže mleko neposredno pre hranjenja deteta. Nikada ne koristite ostatke prethodno pripremljenog mleka.

 

Prokuvati dovoljnu količinu vode za piće i prohladiti na oko 50°C i polovinu sipati u čistu flašicu. Priloženu Humana mericu napuniti Humana prahom iz pakovanja i gornji nivo izravnati o držač merice pričvršćen za unutrašnju stranu pakovanja. Sadržaj merice ubaciti u flašicu. Flašicu zatvoriti i u kosom položaju snažno promućkati. Dodati preostalu količinu vode i još jednom snažno promućkati. Otvoriti flašicu i pripremljeno mleko nasuti u čašu za pijenje ili ga dodati u obrok. Proverite da li je temperatura mleka pogodna za upotrebu (37°C), kako biste izbegli povredu deteta vrelim mlekom. Nikada ne pripremajte mleko u mikrotalasnoj rerni, niti u blizini deteta, jer ga možete povrediti vrelim sadržajem ili vrelom parom.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Obrano mleko u prahu, laktoza, biljna ulja (palmino, ulje repice, suncokretovo), masti iz palminog jezgra, kalcijum-karbonat, kalcijum-ortofosfat, vitamin C (natrijum L-askorbat, kalcijum-L-askorbat, L-askorbinska kiselina, askorbil-palmitat), gvožđe-sulfat, stabilizator: L(+) mlečna kiselina, vitamin D3 (holekalciferol), vitamin B2 (riboflavin), vitamin A (retinol, retinil-acetat), kalijum-jodat.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 650g

005680011853

Pregled

Napišite vaš komentar

Humana 4 650g

Humana 4 je mleko za decu obogaćeno vitaminima i mineralima za uzrast posle 18 meseci.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje