Delovanje:
Aptamil predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Formula nove generacije - Aptamil Pronutra Advance kombinuje proverenu prebiotsku mešavinu scGOS/lcFOS (9:1), sa jedinstvenim procesom dobijanja HMO 3'-GL i postbiotika, omogućavajući funkcionalne benefite imunog sistema preko gastrointestinalnog trakta. Bazirana na 40 godina istraživanja inspirisanih potrebama beba.

 

Aptamil 3, u odnosu na Aptamil 2, ima više proteina i ugljenih hidrata, a za razliku od običnog kravljeg mleka ima manje elektrolita, kvalitetnije masti, optimalan sadržaj mikroelemenata i vitamina, dodate nukleotide i prebiotike. Aptamil 3, uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutrijente neophodne za normalan rast i razvoj deteta u drugoj godini života.

 

Optimalan nutritivni sastav, dodatak gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D, bez glutena. Adaptirani odnos kazeina i proteina surutke u formuli je 50:50, čime se mleko sa smanjenom količinom kazeina preporučuje i u drugoj godini.

 

Aptamil 3 doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. Ovo je nutritivno izbalansirano mleko koje daje vašem detetu hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj. On je prilagođen potrebama vašeg deteta za specifičnim mineralima, kao što su gvožđe i cink. Aptamil 3 je pogodan za decu stariju od 12 meseci i treba da bude deo uravnotežene mešovite ishrane.

 

Način upotrebe:
Uvek operite ruke i očistite sve što koristite za pripremu obroka. Sterilišite flašicu i cuclu prokuvavanjem u vodi tokom 10 minuta. Prokuvajte čistu vodu za piće 10 minuta; ostavite je da se prohladi. Pogledajte tabelu za pripremu obroka; sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane mlake vode u sterilisanu flašicu. Dodajte tačan broj ravnih merica praha. Poravnajte svaku mericu zadnjom stranom čistog noža. Ne utiskujte prah. Zatvorite flašicu i dobro je promućkajte dok se prah sasvim ne rastvori. Stavite sterilisanu cuclu na flašicu. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani zgloba ruke. Koristite formulu odmah nakon pripreme. Očistite flašicu i cuclu odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj u roku od tri nedelje nakon otvaranja.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Laktoza (iz kravljeg mleka), obrano mleko, maltodekstrin, galakto-oligosaharid (iz mleka), demineralizovana surutka (iz mleka), proteinski koncentrat surutke (iz mleka), biljna ulja (palmino ulje, suncokretovo ulje, ulje uljane repice, kokosovo ulje,), trikalcijum-fosfat, frukto-oligosaharid, trikalijum-citrat, dikalijum- hidrogenfosfat, riblje ulje, magnezijum-hidrogenfosfat, trinatrijum-citrat, kalijum-hlorid,, L-askorbinska kiselina, emulgator (lecitin soje, E 322), holin-hlorid, aroma (vanilin), gvožđe(II)-sulfat, inozitol, magnezijum-hlorid, natrijum- L-askorbat, cink-sulfat, L-karnitin, askorbil palmitat, kalcijum-D-pantotenat, DL-α-tokoferilacetat, kalcijum-karbonat, nikotinamid, riboflavin, DL-α-tokoferol, retinilpalmitat, piridoksin-hidrohlorid, holekalciferol, tiamin-hidrohlorid, kalijum-jodid, pteroilmonoglutaminska kiselina, fitomenadion, D-biotin, cijanokobolamin.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400g

005680011839

Pregled

Napišite vaš komentar

Aptamil 3 400g

Namenjen je za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje