• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Aptamil H.A. 2 (hipoalergensko mleko) 400g | apothecary.rs

Delovanje:
Veći broj studija je pokazao da porodična istorija alergijskih oboljenja povećava rizik da se kod bebe pojave isti. Ovaj rizik je veći ukoliko alergijsko oboljenje postoji kod bližih srodnika - roditelja ili braće i sestara. Za bebe sa visokim rizikom razvoja alergija, preporučuje se hipoalergena formula - formula zasnovana na proteinima sa smanjenom alergenošću.

 

Kod beba kod kojih postoji visok rizik, hidrolizovana mleka za bebe mogu do 40% smanjiti učestalost alergija. Aptamil H.A. 2 deluje slično kao ciklus zaštite koji pruža majčino mleko. Specijalno formulisana mlečna formula koja smanjuje rizik od pojave alergija. Sadrži sve hranljive sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj odojčadi od 6 do 12 meseci. Koristi se kao nastavak ishrane posle Aptamila H.A. 1.

 

Dojenje je najbolje za vašu bebu. Koristite Aptamil hipoalergensko mleko 1 samo po savetu lekara ili farmaceuta.

 

Način upotrebe:
Uvek operite ruke i očistite sve što koristite za pripremu obroka. Sterilišite flašicu i cuclu prokuvavanjem u vodi tokom 10 minuta. Prokuvajte čistu vodu za piće 10 minuta; ostavite je da se prohladi. Pogledajte tabelu za pripremu obroka; sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane mlake vode u sterilisanu flašicu. 4. Dodajte tačan broj ravnih merica praha. Poravnajte svaku mericu zadnjom stranom čistog noža. Ne utiskujte prah. Zatvorite flašicu i dobro je promućkajte dok se prah sasvim ne rastvori. Stavite sterilisanu cuclu na flašicu. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani zgloba ruke. Koristite formulu odmah nakon pripreme. Očistite flašicu i cuclu odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj u roku od tri nedelje nakon otvaranja.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Koncentrat hidrolizovanih proteina surutke (iz mleka), laktoza (iz mleka), biljna ulja (palmino ulje, ulje uljane repice, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, ulje jednoćelijskih algi), skrob, galaktooligosaharidi (iz mleka), fruktooligosaharidi, emulgator: estar limunske kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina (E 472c), kalijum-dihidrogenfosfat, kalcijum-hlorid, trikalcijum-fosfat, riblje ulje, holin-hlorid, L-askorbinska kiselina, taurin, lecitin soje (E 322), natrijum-L-askorbat, gvožđe(II)-sulfat, DL-α-tokoferil-acetat, cink-sulfat, inozitol, uridin-5’-monofosfat natrijumova so, citidin-5’-monofosfat, adenozin-5’-monofosfat, inozin-5’-monofosfat natrijumova so, L-karnitin, nikotinamid, guanozin-5’-monofosfat natrijumova so, kalcijum-D-pantotenat, D-biotin, bakar-sulfat, retinil-palmitat, pteroilmonoglutaminska kiselina, DL-α-tokoferol, riboflavin, tiamin-hidrohlorid, holekalciferol, piridoksin-hidrohlorid, kalijum-jodid, mangan-sulfat, fitomenadion, natrijum-selenit.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400g

005680011846

Pregled

Napišite vaš komentar

Aptamil H.A. 2 (hipoalergensko mleko) 400g

Aptamil H.A. 2 je specijalno formulisana formula koja smanjuje rizik od pojave alergija, za pravilan rast i razvoj odojčadi od 6 do 12 meseci.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje