• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Humana Medical 0 400g | apothecary.rs

Delovanje:
Sastav Humana 0 prilagođen je povećanim potrebama za energijom, proteinima i kalcijumom, kao i još nerazvijenim procesima varenja u ovoj ranoj razvojnoj fazi. Humana 0 se prema potrebi i nakon konsultacije sa lekarom može koristiti od rođenja do planiranog termina rođenja (40. nedelja trudnoće) kao i tokom prvih 12 nedelja nakon planiranog termina rođenja.

 

Sa LCP sadrži dugolančane polinezasićene Omega 3 i Omega 6 masne kiseline, identične onima koje se nalaze u majčinom mleku, ovo je naročito važno, jer odojče još uvek ne može samo da ih sintetiše u prvim mesecima života. Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – neophodna prebiotska vlakna, identična onima koja se nalaze u majčinom mleku: podstiču razvoj zdrave crevne flore. Sa nukleotidima kao važnim komponentama majčinog mleka: podržavaju imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze. Bez skroba i bez glutena.

 

Način upotrebe:
Mlečnu formulu pripremati prema uputstvu sa pakovanja.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Obrano mleko, demineralizovana surutka u prahu, biljna ulja,emulgator: sojin lecitin, maltodekstrin, galakto-oligosaharidni sirup,koncentrat proteina surutke, kalcijum-ortofosfat, kalcijum-karbonat, ribljeulje, kalijum-hlorid, mešavina vitamina (vitamin C, vitamin E, niacin, pantotenska kiselina, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, folna kiselina,vitamin K1, biotin, vitamin D3, vitamin B12), natrijum- citrat, natrijum-hlorid, inozitol,magnezijum-karbonat, holin hidrogentartarat, taurin, citidin-5\'-monofosfat, uridin-5\'-monofosfat, adenozin-5\'-monofosfat, inozin-5\'-monofosfat, guanozin-5\'-monofosfat,gvožđe-sulfat, stabilizator: L-(+)-mlečna kiselina, cink-oksid, L-karnitin, bakar- lizinkompleks, kalijum-jodat, mangan-sulfat, natrijum-molibdat, natrijum-selenat, hrom-hlorid.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400g

005680011855

Pregled

Napišite vaš komentar

Humana Medical 0 400g

Humana 0 je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane kod odojčadi sa malom težinom na rođenju (prevremeno rođene) iznad 1800g, koja se može koristiti kao jedina ili dopunska hrana.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje