• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Aptamil Allergy Digestive Care 400g - 1

Delovanje:
Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care (ADC) se koristi kod odojčadi sa alergijom na proteine kravljeg mleka, intolerancijom na hranu i kod odojčadi sa utvrđenim enteropatijama usled poremećaja apsorpcije. Aptamil Allergy Digestive Care (ADC) je nutritivno kompletna formula bazirana na ekstenzivno hidrolizovanom proteinu surutke. Sadrži 85% malih peptida i 15% slobodnih aminokiselina. Aptamil Allergy Digestive Care (ADC) je proizveden od ključnih hranljivih sastojaka u njihovom najlakše svarljivom obliku. Belančevine su hidrolizirane kako bi se umanjio rizik od alergijskih reakcija, a poseban izvor masti koristi se kao pomoć pri apsorpciji kada je crevo oštećeno.

 

Dokazane prednosti za imunitet Aptamil Allergy Digestive Care (ADC):

- kompletna je formula za ishranu sa semielementima zasnovana na ekstenzivno hidrolizovanim proteinima surutke, za bebe koje pate od izrazite malapsorpcije (slaba apsorpcija hranljivih sastojaka) ili alergije

- primeri gastrointestinalnih stanja kod kojih se preporučuje Aptamil ADC: dijareja koja je hronična ili se teško kontroliše, jaka intestinalna malapsorpcija uključujući sindrom kratkog creva, bolest hroničnog zapaljenja creva, izrazita neuhranjenost, cistična fibroza, mala težina na rođenju sa problemima malapsorpcije, prelaz sa parenteralne na enteralnu ishranu

 

Aptamil ADC je mleko za bebe zasnovano na surutki sa visokim stepenom hidrolize koje sadrži 80-90% peptida kratkog lanca i 10-20% slobodnih amino kiselina. Sadrži mešavinu masti sa 50% triglicerida srednjeg lanca (MCT). MCT u Aptamil Allergy Digestive Care mogu da olakšaju apsorpciju, jer se vare još u želucu, uz posebne prednosti za bebe kod kojih postoji malapsorpcija. Sadrži mešavinu biljnih ulja koja stvaraju idealan balans i odnos esencijalnih masnih kiselina. Kao podrška formiranju tkiva i razvoju mozga i oka takođe su dodate polinezasićene masne kiseline dugog lanca (LCP).

 

Sadrži maltodekstrin. Čak i pod manje povoljnim uslovima, maltodekstrin će se dobro svariti, jer maltaza i glukoamilaza, enzimi koji su potrebni za varenje, preživljavaju intestinalnu atrofiju. Praktično ne sadrži laktozu (<0,1mg/100ml), što može biti veoma bitno za tretman beba kod kojih su enteropatija i malapsorpcija sekundarna posledica alergije na hranu. Obogaćen nukleotidima značajnim za regeneraciju oštećenih ćelija digestivnog trakta.

 

Aptamil Allergy Digestive Care se može koristi od rođenja pa nadalje.

 

Dojenje je najbolje za vašu bebu. Koristite Aptamil Allergy Digestive Care (ADC) samo po savetu lekara ili farmaceuta.

 

Način upotrebe:
Uvek operite ruke i očistite sve što koristite za pripremu obroka. Sterilišite flašicu i cuclu prokuvavanjem u vodi tokom 10 minuta. Prokuvajte čistu vodu za piće 10 minuta; ostavite je da se prohladi. Pogledajte tabelu za pripremu obroka; sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane mlake vode u sterilisanu flašicu. 4. Dodajte tačan broj ravnih merica praha. Poravnajte svaku mericu zadnjom stranom čistog noža. Ne utiskujte prah. Zatvorite flašicu i dobro je promućkajte dok se prah sasvim ne rastvori. Stavite sterilisanu cuclu na flašicu. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani zgloba ruke. Koristite formulu odmah nakon pripreme. Očistite flašicu i cuclu odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj u roku od tri nedelje nakon otvaranja.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Glukozni sirup, hidrolizat proteina surutke (iz mleka), trigliceridi srednje dužine lanca (kokosovo i/ili palmino ulje), biljna ulja (ulje uljane repice, suncokretovo ulje, palmino ulje, ulje iz Mortierella Alpina, visiko oleinsko suncokretovo ulje), maltodekstrin, kalcijum-fosfat, kalijum- citrat, emulgator: estar limunske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina (E 472c), riblje ulje, kalcijum-hlorid, kalijum-dihidrogenfosfat, holin-hlorid, magnezijum-hidrogenfosfat, L-askorbinska kiselina, inozitol, taurin, natrijum-hlorid, kalijum-hlorid, L-karnitin, gvožđe-(II)- sulfat, cink-sulfat, DL-α-tokoferil-acetat, uridin-5'-monofosfat natrijumova so, citidin-5'-monofosfat, L-askorbil-6-palmitat, kalcijum-D-pantotenat, adenozin-5'-monofosfat, inozin-5'-monofosfat natrijumova so, nikotinamid, DL-α-tokoferol, guanozin-5'-monofosfat natrijumova so, bakar(II)- sulfat, riboflavin, retinil-palmitat, tiamin-hidrohlorid, piridoksin-hidrohlorid, kalijum-jodid, pteroilmonoglutaminska kiselina, natrijum-selenit, mangan-sulfat, fitomenadion, D-biotin, holekalciferol, cijanokobolamin.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400g

005680011841

Pregled

Napišite vaš komentar

Aptamil Allergy Digestive Care 400g

Aptamil Allergy Digestive Care kompletna je formula za ishranu sa semielementima zasnovana na ekstenzivno hidrolizovanim proteinima surutke, za bebe koje pate od izrazite malapsorpcije ili alergije. Izbor početne formule za odojčad preosetljivu na hranu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje