• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Humana 3 650g | apothecary.rs

Delovanje:
Humana 3 je mleko obogaćeno vitaminima i mineralima namenjeno ishrani male dece posle 12 meseci starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 2, prelaznog mleka za odojčad ili bilo koje druge prelazne formule. Humana 3 se može koristiti kao samostalan obrok (kao napitak) ili kao dodatak nekom drugom obroku (uz žitarice, musli i slično).

 

Humana 3 pored drugih sastojaka sadrži i:

- aLfa-linoleinsku kiselinu (ALA), esencijalnu omega 3 masnu kiselinu

- vitamine A,D,C i B2

- kalcijum

 

Ne sadrži gluten.

 

Humana 3 je prelazna mlečna formula, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 12 meseci, nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mleku: podstiču razvoj zdrave crevne flore.

 

Način upotrebe:
Molimo vas da se prilikom pripreme hrane za dete pridržavate datog uputstva i koristite priloženu mericu. Pogrešna priprema, ili čuvanje flašice sa pripremljenim sadržajem tokom dužeg vremenskog perioda može negativno uticati na zdravlje deteta zbog razmnožavanja štetnih mikroorganizama. Pripremite sveže mleko neposredno pre hranjenja deteta. Nikada ne koristite ostatke prethodno pripremljenog mleka.

 

Humana 3 se dozira pomoću priložene originalne merice rastvaranjem u odgovarajućoj količini vode. Pred svaku pripremu jela treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C do 50°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu Humana 1 mlečne formule pomoću priložene merice. Nakon toga, potrebno je flašicu zatvoriti i jako promućkati kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća. Broj obroka može da varira od onog navedenog na pakovanju, u zavisnosti od potreba deteta.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Obrano mleko u prahu, laktoza, biljna ulja (palmino, ulje repice, suncokretovo), masti iz palminog jezgra, kalcijum-karbonat, kalcijum-ortofosfat, vitamin C (natrijum L-askorbat, kalcijum-L-askorbat, L-askorbinska kiselina, askorbil-palmitat), gvožđe-sulfat, stabilizator: L(+) mlečna kiselina, vitamin D3 (holekalciferol), vitamin B2 (riboflavin), vitamin A (retinol, retinil-acetat), kalijum-jodat.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 650g

005680011852

Pregled

Napišite vaš komentar

Humana 3 650g

Humana 3 je mleko za decu obogaćeno vitaminima i mineralima za uzrast posle 12 meseci.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje