• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Laboratoire Modilac Expert Préma 400g | apothecary.rs

Delovanje:
Modilac Expert Préma ima visoku koncentraciju proteina kako bi zadovoljila potrebe rasta. Sastav je prilagođen povećanim potrebama za energijom, proteinima i esencijalnim hranljivim materijama kao i još nerazvijenim procesima varenja prevremeno rođene odojčadi. Obezbeđuje energiju potrebnu za apsorpciju proteina i osigurava dobar razvoj odojčeta.

 

U skladu je sa preporukama za lipide, MCT, EFA i LC-PUFA kako bi se osigurao kognitivni razvoj. Uzima u obzir specifične enzimske karakteristike. Trećinu laktoze zamenjuje maltodekstrin.

 

Namenjeno je bebama od rođenja.

 

Način upotrebe:
Sledite savete lekara o količini i broju obroka, neophodnih da bi se zadovoljile potrebe vaše bebe, kao i o dužini upotrebe proizvoda.

 

Sastav:
Оbrano mleko, demineralizovana surutka (iz mleka), biljna ulja (palmino ulje, ulje repice, kokosovo ulje, suncokretovo ulje), maltodekstrini, trigliceridi srednjeg lanca (MCT), koncentrat proteina surutke (iz mleka), riblje ulje, laktoza (iz mleka), emulgator (sojin lecitin), kalcijum-karbonat, kalcijum-fosfat, ulje gljive Mortierella alpina, natrijum-citrat, natrijum-hlorid, kalijum-hlorid, inozitol, gvožđe-pirofosfat, natrijum-L-askorbinska kiselina, natrijum-fosfat, holin-bitartarat, magnezijum-oksid, kalcijum-hidroksid, taurin, nukleotidi (adenozin-5'-monofosfat, citidin-5'-monofosfat, uridin-5'-monofosfat natrijumova so, guanozin-5'-monofosfat natrijumova so, inozin-5'-monofosfat natrijumova so), cink-sulfat, nikotinamid, DL-α-tokoferilacetat, magnezijum-hlorid, antioksidansi (ekstrakt bogat tokoferolima, L-askorbil palmitat), kalijum-hidroksid, L-karnitin, kalijum-fosfat, kalcijum-D-pantotenat, kalijum-jodid, natrijum-selenit, retinil-acetat, bakar-sulfat, tiamin-hidrohlorid, piridoksin-hidrohlorid, riboflavin, pteroilmonoglutaminska kiselina, mangan-sulfat, fitomenadion, holekalciferol, D-biotin, cijanokobalamin.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400g

005680010052

Pregled

Napišite vaš komentar

Modilac Expert Préma 400g

Modilac Expert Préma je formula za posebne medicinske namene pogodna za potrebe umereno prevremeno rođenih i novorođenih odojčadi sa malom težinom, ali većom od 1800g koja se može koristiti kao jedina ili dopunska hrana. Bez glutena. Sa dodatkom DHA u skladu sa zahtevima za početne formule za odojčad.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje