• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Nutricia Monogen 400g | apothecary.rs

Delovanje:
Monogen je posebno dizajniran da nivo LCT-a svede na minimum da bi se zadovoljile potrebe za esencijalnim masnim kiselinama. Sadrži 1% kalorija kao linoleinska kiselina koja se smatra adekvatnom za odojčad, decu i odrasle.

 

Monogen je dizajniran za upotrebu kod odojčadi kao jedini izvor ishrane ili kao dopunska ishrana za decu u određenim situacijama uz preporuku lekara.

 

Hrana za specijalne medicinske namene. Za dijetetski režim ishrane kod poremećaja koji zahtevaju nizak unos triglicerida dugih lanaca (LCT), a visok unos triglicerida srednjeg lanca (MCT), kao što su defekti oksidacije masnih kiselina dugog lanca (LCHADs), hilotoraks i limfangiektazija. Nutritivno kompletna hrana sa niskim sadržajem masti, kompletnim proteinima surutke u prahu, sa niskim sadržajem triglicerida dugog lanca (LCT) i visokim sadržajem triglicerida srednjeg lanca (MCT).

 

Način upotrebe:
Zdravlje vašeg deteta zavisi od pažljivog pridržavanja uputstava za pripremu i primenu. Usled nepravilne pripreme se vaša beba može razboleti.

 

Dobro oprati ruke i mesto pripreme. Sterilisati bočicu i cucle. Prokuvati svežu vodu 5 minuta ili dok se električni ketler ne isključi. Ostaviti da se ohladi najmanje 30 minuta tako da je topla na unutrašnjoj strani ručnog zgloba. Sipati potrebnu količinu vode u sterilisanu bočicu. Napuniti priloženu mericu praškom i zaravniti je čistim, suvim nožem. Ne utiskivati prašak u mericu. Koristiti isključivo priloženu mericu. Dodati propisan broj merica praška u vodu. Vratiti poklopac na bočicu i protresti dok se prašak ne rastvori. Pre hranjenja proveriti da formula ima odgovarajuću temperaturu stavljanjem par kapi na unutrašnju stranu ručnog zgloba. Upotrebiti odmah posle rekonstitucije. Formulu koja preostane u bočici nakon jednog sata hranjenja treba baciti. Formula se ne sme ponovo zagrevati tokom hranjenja.

 

Čuvati na hladnom, suvom mestu. Posle upotrebe uvek vratite poklopac. Jednom kada se konzerva otvori, upotrebiti u roku od 1 meseca. Pakovano u zaštićenoj atmosferi.

 

Sastav:
MALTODEXTRIN, SKIMMED COW'S MILK, REFINED VEGETABLE OILS (MEDIUM CHAIN TRIGLYCERIDES (COCONUT AND/OR PALM OIL), WALNUT OIL, SUNFLOWER OIL), WHEY PROTEIN (FROM COW'S MILK), CALCIUM CASEINATE (FROM COW'S MILK), SODIUM CITRATE, GLUCOSE SYRUP, POTASSIUM CHLORIDE, CALCIUM CARBONATE, MAGNESIUM HYDROGEN PHOSPHATE, OIL FROM CRYPTHECODINIUM COHNII, CHOLINE CHLORIDE, OIL FROM MORTIERELLA ALPINA, L-VALINE, INOSITOL, L-ASCORBIC ACID, L-TRYPTOPHAN, SODIUM L-ASCORBATE, TAURINE, FERROUS SULPHATE, ZINC SULPHATE, L-CARNITINE, DL-Α-TOCOPHERYL ACETATE, NICOTINAMIDE, DL-Α-TOCOPHEROL, CALCIUM D-PANTOTHENATE, COPPER SULPHATE, PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE, RETINYL ACETATE, THIAMIN HYDROCHLORIDE, RIBOFLAVIN, PTEROYLMONOGLUTAMIC ACID, POTASSIUM IODIDE, MANGANESE SULPHATE, CHROMIUM CHLORIDE, SODIUM MOLYBDATE, PHYTOMENADIONE, D-BIOTIN, SODIUM SELENITE, CHOLECALCIFEROL.

 

ALERGEN INFO: SADRŽI MLEKO I ORAHOVO ULJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400g

005680010073

Pregled

Napišite vaš komentar

Monogen 400g

Monogen je nutritivno potpuna, niske masnoće, hrana u prahu koja sadrži proteine, ugljene hidrate, masti (nisko u dugim lančanim trigliceridima (LCTs) i visoko u srednjim lančanim trigliceridima (MCTs)), vitamine, minerale i elemente.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje