Delovanje:
Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najefikasniji proizvodi za lepotu oni koji deluju - iznutra. Solgar Skin, Nails and Hair Formula sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, specijalno namenjenih za kožu, nokte i kosu.

 

MSM je bogat izvor sumpora koji pomaže u stimulaciji rasta i sjaja kose i noktiju, u zarastanju rana te opštem zdravlju ćelija kože. Vitamin C je najvažniji antioksidans za kožu, nokte i kosu, te najefikasnija odbrana protiv oštećenja nastalih delovanjem slobodnih radikala. Pomaže u proizvodnji i izgradnji kolagena, čime povećava elastičnost kože i njenu obnovu, kao i izgradnju zdravih kostiju, zuba i desni. Silicijum pomaže kod lomljivih i krhkih noktiju i uopšteno poboljšava integritet kože. Prolin i lizin su aminokiseline koje su u kombinaciji s vitaminom C neophodni nutrijenti za oblikovanje kolagena koji pomaže da koža izgleda gipko. Bakar pomaže u proizvodnji pigmenta melanina koji štiti kožu od sunca, a važan je i za izgradnju snažnih i fleksibilnih kolagenskih vlakana. Takođe, sprečava preranu pojavu sede kose. Cink je snažan antioksidativni mineral s brojnim povoljnim uticajima na zdravlje kože, noktiju i kose. Pospešuje regeneraciju kože, zarastanje rana i otklanjanje akni.

 

Pogodno za vegane. Bez šećera i soli. Proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mlečne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja.

 

Način upotrebe:
2 tablete na dan, uz obrok.

 

Sastav:
MSM (METILSULFONILMETAN) 1000mg, PRAH CRVENE ALGE (LITHOTHAMNIUM CALCAREUM) 150mg, VITAMIN C (ASKORBINSKA KISELINA) 120mg, L-LIZIN (L-LIZIN HIDROKLORID) 50mg, L-PROLIN 50mg, CINK (CITRAT) 15mg, BAKAR (GLICINAT) 2mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 tableta

005680012946

Pregled

Napišite vaš komentar

Skin, Nails and Hair Formula 60 tableta

Za zdravu kožu, kosu i nokte. Hrani i obnavlja kožu, nokte i kosu, te im vraća sjaj. Povećava elastičnost kože i stvaranje kolagena, potiče rast i čvrstoću noktiju.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje