Delovanje:
ESI Biocollagenix Lift je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentarcije. Kolagen koži daje tonus, elastičnost i otpornost prema nastanku bora.

 

Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnustost kože i krvnih sudova i utiče na proizvodnju keratina i izgradnju mišića. Starenjem i intenzivnom fizičkom aktivnošću organizam gubi kolagen. Ovo ima za posledinu smanjenje debljine, gustine, otprornosti i gipkosti tkiva koja sadrže kolagen što posledično dovodi do starenja kože, artroze, osteoporoze, povreda mišića, kostiju, zglobova. Gubitak endogenog kolagena se može nadoknađivati unosom egzogenog kolagena, odnosno hranom i dodacima ishrani.

 

Kolagen tipa I i tipa III preporučuje se za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata, za povećanje elastičnosti krvnih sudova, brže zarastanje rana i za zdravlje kože, kose i noktiju.

 

Način primene:
Odrasli 2-4 tablete dnevno.

 

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

 

Sastav:
Svaka tableta sadrži 1 gram kolagena tipa I i III. Ne sadrži: gluten, konzervanse, derivate mleka, veštačke boje i arome, laktozu, GMO, dodate šećere. Sadržaj aktivnih komponenti po jednoj tableti: hidrolizovan riblji kolagen (tip I i III) 1,0g.

  

Pakovanje: plastična bočica, 120 tableta

11017813

Pregled

Napišite vaš komentar

Biocollagenix Lift 120 tableta

Kolagen formula za lepotu, hidrolizovani kolagen tipa I i III.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje