Spisak proizvoda po brendu ESI

Aktivni filteri

Vitamin D3 1000IU 60 mikrotableta

Cena 650,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Vitamin D 1000 IU je dodatak ishrani namenjen osobama sa izraženom hipovitaminozom vitamina D, sa oslabljenim imunitetom, sa osteopenijom, osteomalcijom, osteoporozom, dijabetesom, poremećenim imunitetom, sa autoimunim, kardiovaskularnim i malignim stanjima, kao i osobama iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju.

ESI Immunilflor 30 kapsula
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Immunilflor 30 kapsula

Cena 691,20 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Dijetetski dodatak ishrani sa ehinaceom, cinkom, mačjom kandžom, vitaminom C i 2 milijarde probiotika. Koristi se za jačanje imuniteta, u prevenciji prehlade i gripa, za ublažavanje simptoma bolesti i skraćivanje toka bolesti.

Hepadiet 45 tableta

Cena 590,40 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Hepadiet je dijetetski dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte i druge supstance koje ga čine korisnim kod lošeg funkcionisanja jetre, povišenog holesterola, ateroskleroze i kod nedovoljnog lučenja žuči, za lakše varenje hrane.

GinsengPlus 30 kapsula

Cena 619,20 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

GinsengPlus je dijetetski dodatak ishrani (dijetetski suplement) koji sadrži standardizovane biljne ekstrakte korejskog i sibirskog ženšena, guarane, kola oraha, vitamin C i E, kreatin i karnitin. Ovi aktivni sastojci se brzo apsorbuju i koriste u našem organizmu pružajući mu momentalni osećaj energije.

Proizvod dodat za upoređivanje