Spisak proizvoda po brendu ESI

Aktivni filteri

Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler 50ml

Cena 3.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

ESI Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler je krema za lice s efektom filera, koja je bogata posebnim aktivnim sastojcima koji imaju delovanje poput botulina. Koža već nakon prve primene postaje jedra i zaglađena, a bore postaju manje vidljive. Krema za lice je namenjena zreloj koži za intenzivnu negu protiv nastanka bora i za ublažavanje već postojećih.

Biocollagenix Siero Concentrato Effetto Filler...

Cena 3.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

ESI Bio Collagenix Siero Concentrato Effetto Filler je koncentrovani serum s efektom botulinuma. Smanjite bore morskim kolagenom, argirelinom i hijaluronskom kiselinom. Dajte mladost svojoj koži lica. ESI Bio Collagenix koncentrovani serum formulisan je s mešavinom specifičnih sastojaka, za efekat sličan botulinu. Od prvog nanošenja, koža je glatkija i puna, a bore su manje vidljive.

Diurerbe Forte 40 tableta

Cena 990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Diurerbe Forte je prirodni diuretik na bazi biljnih ekstrakata breze, javanskog čaja, pilosele, zlatnice, pirevine i rastavića, koji omogućavaju da se iz organizma eliminiše višak tečnosti, smanje naslage celulita i da se telo očisti od toksina.

Vitamin D3 1000IU 60 mikrotableta

Cena 650,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Vitamin D 1000 IU je dodatak ishrani namenjen osobama sa izraženom hipovitaminozom vitamina D, sa oslabljenim imunitetom, sa osteopenijom, osteomalcijom, osteoporozom, dijabetesom, poremećenim imunitetom, sa autoimunim, kardiovaskularnim i malignim stanjima, kao i osobama iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju.

ESI Immunilflor 30 kapsula
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Immunilflor 30 kapsula

Cena 691,20 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Dijetetski dodatak ishrani sa ehinaceom, cinkom, mačjom kandžom, vitaminom C i 2 milijarde probiotika. Koristi se za jačanje imuniteta, u prevenciji prehlade i gripa, za ublažavanje simptoma bolesti i skraćivanje toka bolesti.

Proizvod dodat za upoređivanje