• Novo
    ESI Biocollagenix Siero Concentrato Effetto Filler 10ml | apothecary.rs
    ESI Biocollagenix Siero Concentrato Effetto Filler 10ml | apothecary.rs

Delovanje:
ESI Bio Collagenix Siero Concentrato Effetto Filler je obogaćen mešavinom specifičnih sastojaka, za efekat sličan botulinu, a serum se sastoji se od morskog kolagena, hijaluronske kiseline, prirodnih polisaharida, nacinamida, kao i Argireline amplifikovanog peptida.

 

Ključni sastojci seruma:

- morski kolagen (promoviše poboljšanje čvrstoće kože lica, dajući zategnut i mladalački izgled)

- Argireline™ amplifikovani peptid (suzbija znakove starenja kože lica, gde ovaj peptid nudi efekat sličan botulinu, vidljivo transformišući kožu i smanjujući pojavu bora)

- hijaluronska kiselina različite molekularne težine (pruža efekat prirodnog punila i duboku hidrataciju, radeći na više nivoa za čvršću i elastičniju kožu)

- prirodni polisaharid (trenutni efekat zatezanja uz trenutnu akciju podizanja, dajući koži lica zategnutiji i glatkiji izgled)

- niacinamid (deluje tako što daje blistavost tenu i štiti kožu lica od spoljašnjih agenasa, stvarajući efikasan efekat barijere)

 

Uz moćnu mešavinu ciljanih sastojaka, ovaj serum nudi neverovatan efekat punila i rezultat sličan botulinu, zaglađujući kožu od prvog nanošenja.

 

ESI posluje u sektoru fitoterapeutskih, nutricionističkih, dijetetskih i dodataka ishrani od 1975. godine. Negova misija je da doprinese dobrobiti pojedinaca s proizvodima visokog kvaliteta. Održivost je po definiciji „pravo da se živi, proizvodi i troši slobodno bez ugrožavanja prava budućih generacija da žive, konzumiraju i proizvode na isti način“. ESI je ovaj koncept napravio svojim i posvećen je da sledi ovaj put. Korišćenjem analitičkih metoda priznatih u zvaničnoj farmakopeji, proučavanjem hemijskih i biljnih svojstava sirovina, njihovom upotrebom i optimizacijom, ESI uspeva da kreira formulacije koje kombinuju inovativne aspekte uz održavanje visokog kvaliteta proizvoda.

 

Način upotrebe:
Preporučuje se nanošenje na lice i vrat, pre kreme. Nanesite odgovarajuću količinu proizvoda čistim vrhovima prstiju na područja koja se tretiraju. Sačekajte nekoliko trenutaka pre nanošenja kreme.

 

Sastav:
AQUA, C15-19 ALKANE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, JOJOBA ESTERS, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED WAX, POLYGLYCERIN-3, CITRIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-4.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10ml (1 bočica od 10ml)

005680014971

Pregled

Napišite vaš komentar

Biocollagenix Siero Concentrato Effetto Filler 10ml

ESI Bio Collagenix Siero Concentrato Effetto Filler je koncentrovani serum s efektom botulinuma. Smanjite bore morskim kolagenom, argirelinom i hijaluronskom kiselinom. Dajte mladost svojoj koži lica. ESI Bio Collagenix koncentrovani serum formulisan je s mešavinom specifičnih sastojaka, za efekat sličan botulinu. Od prvog nanošenja, koža je glatkija i puna, a bore su manje vidljive.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje