• Novo
    ESI Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler 50ml | apothecary.rs
    ESI Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler 50ml | apothecary.rs
    ESI Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler 50ml | apothecary.rs

Delovanje:
ESI Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler je obogaćena mešavinom specifičnih sastojaka, za efekat sličan botulinu, a krema se sastoji se od morskog kolagena, hijaluronske kiseline, prirodnih polisaharida, nacinamida, kao i Argireline amplifikovanog peptida.

 

Ključni sastojci kreme za lice:

- morski kolagen (promoviše poboljšanje čvrstoće kože lica, dajući zategnut i mladalački izgled)

- Argireline™ amplifikovani peptid (suzbija znakove starenja kože lica, gde ovaj peptid nudi efekat sličan botulinu, vidljivo transformišući kožu i smanjujući pojavu bora)

- hijaluronska kiselina različite molekularne težine (pruža efekat prirodnog punila i duboku hidrataciju, radeći na više nivoa za čvršću i elastičniju kožu)

- prirodni polisaharid (trenutni efekat zatezanja uz trenutnu akciju podizanja, dajući koži lica zategnutiji i glatkiji izgled)

- niacinamid (deluje tako što daje blistavost tenu i štiti kožu lica od spoljašnjih agenasa, stvarajući efikasan efekat barijere)

 

Uz moćnu mešavinu ciljanih sastojaka, ova krema za lice nudi neverovatan efekat punila i rezultat sličan botulinu, zaglađujući kožu od prvog nanošenja.

 

ESI posluje u sektoru fitoterapeutskih, nutricionističkih, dijetetskih i dodataka ishrani od 1975. godine. Negova misija je da doprinese dobrobiti pojedinaca s proizvodima visokog kvaliteta. Održivost je po definiciji „pravo da se živi, proizvodi i troši slobodno bez ugrožavanja prava budućih generacija da žive, konzumiraju i proizvode na isti način“. ESI je ovaj koncept napravio svojim i posvećen je da sledi ovaj put. Korišćenjem analitičkih metoda priznatih u zvaničnoj farmakopeji, proučavanjem hemijskih i biljnih svojstava sirovina, njihovom upotrebom i optimizacijom, ESI uspeva da kreira formulacije koje kombinuju inovativne aspekte uz održavanje visokog kvaliteta proizvoda.

 

Način upotrebe:
Kremu nanesite čistim prstima kožu lica uveče i ujutru na lice, vrat i dekolte.

 

Sastav:
NIACINAMIDE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, HYDROLYZED COLLAGEN, ACETYL HEXAPEPTIDE-8.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014972

Pregled

Napišite vaš komentar

Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler 50ml

ESI Bio Collagenix Crema Viso Effetto Filler je krema za lice s efektom filera, koja je bogata posebnim aktivnim sastojcima koji imaju delovanje poput botulina. Koža već nakon prve primene postaje jedra i zaglađena, a bore postaju manje vidljive. Krema za lice je namenjena zreloj koži za intenzivnu negu protiv nastanka bora i za ublažavanje već postojećih.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje