Delovanje:
Inspirisan prolaznim trenutkom Zlatnog sata u kruni švajcarskih Alpa, La Prairie nastoji da ponovo stvori svoj jedinstveni sjaj i prenese ga na kožu. Jedan redak, nepromenljiv sastojak može preneti ovu neospornu lepotu: zlato. Plemeniti metal, njegov topli, laskavi sjaj izdržava protok vremena, ostaje, uporan. Svoj sjaj daje u užarenim talasima. La Prairie hvata blistav sjaj mladosti sa Pure Gold Radiance kremom za oči, natopljenom Pure Gold Diffusion sistemom. Područje oko očiju je odmah sjajnije, duboko hidrirano i čini kožu da vremenom izgleda redefinirano.

 

 

Zlato je kao nijedan drugi metal jer su njegova atomska struktura i način na koji su raspoređeni njegovi elektroni veoma posebni. Atomska struktura određuje boju zlata i objašnjava njegovu jedinstvenu površinsku hemiju. Pod belim svetlom zlato izgleda da ima topli ton žute za ljudske oči, pružajući trenutni sjaj kada se nanese na kožu. U submikronskim česticama zlata, veliki broj atoma zlata nalazi se na površini čestice. Ovi površinski atomi su veoma jedinstveni. Oni ne stupaju u potpunu interakciju jedni sa drugima, kao što to rade unutrašnji atomi. Kao rezultat toga, površinski atomi imaju slobodna mesta vezivanja u obliku elektrona koji su dostupni za pričvršćivanje aktivnih sastojaka na čestice zlata. Takvi aktivni sastojci će se postepeno oslobađati iz zlatnih čestica tokom vremena kada stupe u interakciju sa specifičnim biomolekulima na površini kože. Ovaj proces je stabilan i spor, i zato ga La Prairie naziva „vremenski kontrolisanim oslobađanjem“.

 

Proizvodi kolekcije Pure Gold sadrže ekskluzivni Pure Gold Diffusion System. To je mešavina četiri aktivna sastojka: zlatne čestice prosečne veličine 60 mikrona, sferične submikronske čestice čistog zlata sa peptidom za dopunu i polifenolom vezanim za površinu zlatnih čestica, kao i peptida i polifenola svaki u slobodnoj formi. Pure Gold Diffusion System je posebno dizajniran da zadovolji potrebe devitalizovane kože i da vrati sjaj i blistavost mladoj koži. Formula, prožeta sistemom za difuziju čistog zlata, dizajnirana je da zagladi kožu i poboljša njenu teksturu, da revitalizuje njen izgled i ujednači ton kože. Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, zlato kao pojačivač sjaja i sredstvo za snažne aktivne sastojke posebno je pogodno za devitalizovanu kožu – kožu koja je lomljiva, tanka, suva i bez sjaja, sa nedostatkom hranljivih materija. I uslovi životne sredine i fiziološke promene mogu doprineti krhkom stanju kože. Kada je koža devitalizovana, postaje manje prijemčiva za hranljive materije, što dovodi do usporavanja procesa obnove. Da bi koža funkcionisala efikasnije, mora da bude stalno izložena aktivnim sastojcima.

 

Da bi se pozabavio ovom specifičnošću devitalizovane kože, La Prairie je razvio novu naučnu platformu Pure Gold, dizajniranu da obezbedi kontinuiranu isporuku dva ključna aktivna sastojka za obnavljanje kako bi se kompenzovao gubitak prijemčivosti kože. Sistem za difuziju čistog zlata daje koži sekvencu od tri vrha. Prvo dolazi do trenutnog taloženja zlata na površini kože da ponudi trenutni sjaj. Sledi intenzivna infuzija istih aktivnih sastojaka koji obnavljaju. Konačno, ravnomerno oslobađanje aktivnih sastojaka za obnavljanje povezanih sa zlatnim česticama taloženim na površini kože upotpunjuje sekvencu.

 

Luksuzni i bogati proizvodi dolaze u pakovanju napravljenom od metala sa ugraviranim La Prairie ispisom, a u okviru kojih se nalaze zamenjive staklene teglice, kao i zlatnom kašičicom za nanošenje kreme čime se čuva čistota proizvoda.

 

La Prairie proizvodi predstavljaju izuzetnu fuziju švajcarske nauke, umetnosti i retkih sastojaka. Ovaj luksuzni brend datira svoje poreklo iz Švajcarske 1930. godina, gde je lekar u Clinique La Prairie bio pionir ćelijske terapije protiv starenja kože. La Prairie je postao prvi brend koji je primenio ovo istraživanje na negu kože, dodajući svojim kolekcijama ekskluzivni Cellular Complex sastojak.

 

Način upotrebe:
Nanesite ujutro i uveče nakon čišćenja i toniranja kože lica. Stavite tačku duž područja ispod očiju i gore prema slepoočnicama, nastavljajući pokret iznad obrve prema mostu nosa i završavajući tačkama ispod linije obrva. Umasirajte na kožu nežnim pokretima pritiska i valjanja dok se potpuno ne upije.

 

Sastav:
WATER (AQUA), GLYCERIN, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, SQUALANE, OCTYLDODECANOL, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, ISOMALT, DIMETHICONE, BEESWAX (CERA ALBA), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GLYCOPROTEINS, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, GOLD / ZLATO, PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT, CYNARA SCOLYMUS (ARTICHOKE) LEAF EXTRACT, PAEONIA LACTIFLORA ROOT EXTRACT, COFFEA ARABICA (COFFEE) SEED EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-10, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, SODIUM HYALURONATE, BIOTIN, CYSTEINE, CARNOSINE, TOCOPHEROL, PHOSPHOLIPIDS, SOY ISOFLAVONES, CHRYSIN, PHYTOL, JOJOBA ESTERS, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) SEED OIL, ARGININE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CARBOMER, LAUROYL LYSINE, BUTYLENE GLYCOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, STEARETH-20, POLYSILICONE-11, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TREHALOSE, N-HYDROXYSUCCINIMIDE, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

005680012531

Pregled

Napišite vaš komentar

Pure Gold Radiance Eye Cream 20ml

Ova luksuzna i bogata revitalizirajuća krema za područje oko očiju je prožeta La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi područje oko očiju postalo sjajnije, duboko hidrirano i prefinjenije tokom vremena. Trenutno pojačava sjaj kože dok dugoročno stvara sjaj. Obezbeđuje hranljive materije u predelu oko očiju i obnavlja i zaglađuje kožu. Umanjuje pojavu tamnih krugova tokom vremena. Smanjuje pojavu nadutosti. Intenzivno hidrira. Koža je revitalizovana, nadopunjena i obogaćena.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje