Spisak proizvoda po brendu LA PRAIRIE

Cellular Radiance Eye Cream 15ml

Cena 51.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

La Prairie Cellular Radiance krema za predeo oko očiju je luksuzna poslastica za kožu. Ovaj blistavi tretman za konturu očiju je trenutni i dugotrajni savršeni sjaj, stvarajući jedinstveni sjaj koji kao da izbija iznutra i čini da oči zrače. Revitalizuje, hidrira i zaglađuje delikatnu konturu očiju, smanjujući znakove stresa i umora, kao što su podočnjaci i natečenost.

Skin Caviar Nighttime Oil 20ml

Cena 69.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ulje za lice koje zaglađuje linije, prožeto najnovijom inkarnacijom kavijara La Prairie, kavijar retinolom. Umanjuje pojavu finih linija i bora. Vidljivo zaglađuje kožu. Poboljšava izgled čvrstoće i elastičnosti. Jača funkciju sopstvene barijere kože, pomažući da se spreči gubitak vode. Hidrira kožu i čini je zategnutom.

Platinum Rare Haute Rejuvenation Protocol 3x8ml

Cena 249.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Jednomesečni intenzivan tretman lica dizajniran za korišćenje četiri puta godišnje kako bi se vidno podmladila i obnovila koža. Rešava ključne procese podmlađivanja u slojevima kože kako bi ublažio pojavu svih znakova starenja. Štiti od spoljašnjih faktora stresa i iritacija i pomaže u održavanju mladalačkog, podmlađenog izgleda kože. Pomaže da se ponovo uspostavi gustina kože za mladalačke konture. Doprinosi smanjenju pojave finih linija i bora. Promoviše održavanje čvrstoće i elastičnosti kože. Vraća izgled volumena kože. Ujednačava ton kože i daje mladalački sjaj.

Pure Gold Radiance Cream 50ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova bogata, luksuzna hidratantna krema pali ten sjajem čistog zlata, vraćajući koži sjaj koji je vreme ugasilo. Krema je prožeta sistemom za difuziju čistog zlata, i obezbeđuje hranljive materije, zaglađuje kožu, ujednačava njenu teksturu, umiruje i duboko hidrira. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Ujednačava i zaglađuje teksturu kože. Pomaže u restrukturiranju kože i povećanju njenog volumena. Hidrira duboko. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Concentrate 30ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Luksuzan i bogat serum za kožu lica je prožet La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi koža postala sjajnija, duboko hidrirana i prefinjenija tokom vremena. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Zaglađuje kožu i ujednačava njenu teksturu. Pomaže u restrukturiranju izgleda kože istovremeno podstičući osećaj povećanog volumena od intenzivne hidratacije. Ujednačava ton kože. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Eye Cream 20ml

Cena 88.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova luksuzna i bogata revitalizirajuća krema za područje oko očiju je prožeta La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi područje oko očiju postalo sjajnije, duboko hidrirano i prefinjenije tokom vremena. Trenutno pojačava sjaj kože dok dugoročno stvara sjaj. Obezbeđuje hranljive materije u predelu oko očiju i obnavlja i zaglađuje kožu. Umanjuje pojavu tamnih krugova tokom vremena. Smanjuje pojavu nadutosti. Intenzivno hidrira. Koža je revitalizovana, nadopunjena i obogaćena.

Proizvod dodat za upoređivanje