• Novo
    Solgar Glucose Factors 60 tableta | apothecary.rs

Delovanje:
Svojim antioksidacijskim svojstvima, Solgar Glucose Factors takođe, sprečava oksidaciju LDL holesterola i deluje protektivno na kardiovaskularni sistem. Gorka dinja, grčka piskavica, cink, magnezijum i zeleni čaj upotpunjuju pozitivno dejstvo alfa lipoinske kiseline. Hrom je glavni sastojak faktora tolerancije glukoze (GTF) koji povećava osetljivost ćelija na delovanje insulina. Ovaj efekat posebno je koristan za osobe sa dijabetesom tipa II koje su insulin nezavisne. Efekat insulina koji se prirodno izlučuje u dijabetesu tipa II višestruko se pojača delovanjem GTF na povećanje osetljivosti ćelija na inslin i na smanjenje nivoa glukoze u krvi.

 

Način upotrebe:
Uzimati 1 tabletu na dan uz obrok ili po preporuci lekara. Preparat nije zamena za redovnu terapiju.

 

Sastav:
INULIN 300mg, MAGNEZIJUM (OKSID) 200mg, STANDARDIZOVANI EKSTRAKT PLODOVA GORKE DINJE, MOMORDICA CHARANTIS (0,25mg / 0,5% / KARANTINA I 3,5mg / 7% / GORKIH TVARI) 100mg, ALFA LIPOINSKA KISELINA 30mg, EKSTRAKT (4:1) SEMENKI GRČKE PISKAVICE, TRIGONELLA FOENUM GRAECUM 30mg, STANDARDIZOVANI EKSTRAKT LISTOVA ZELENOG ČAJA, CAMELLIA SINENSIS (3,75 mg / 25% / POLIFENOLA) 30mg, VITAMIN B3 (NIACINAMID) 10mg, CINK (CITRAT) 5mg, VITAMIN B6 (PIRIDOKSIN HIDROKLORID) 5mg, HROM (PIKOLINAT) 200µg. BEZ GLUTENA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 tableta

005680014748

Pregled

Napišite vaš komentar

Glucose Factors 60 tableta

Kompleks sa inulinom, alfa lipoinskom kiselinom, nutrijentima i biljnim ekstraktima za pomoc pri regulaciji glukoze u krvi. Glukoza faktor je formulacija koja pomaže u regulaciji nivoa glukoze. Alfa lipoinska kiselina podstiče bolje iskorišćenje glukoze u mišićima čime ravnomerno smanjuje nivo glukoze u krvi i omogućuje veću produkciju energije iz ugljenih hidrata i masti (ATP).

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje