Delovanje:
Alphalipoin Forte moguće je koristiti kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola, oksidativnim stresom usled poremećaja metabolizma glukoze kod šećerne bolesti. Može se primenjivati i kod već postojećih oštećenja drugih tkiva i organa, radi odlaganja ili sprečavanja daljih oštećenja. Kapsule Alphalipoin Forte su otporne na dejstvo želudačne kiseline, tako da će se alfa-lipoinska kiselina iz njih osloboditi tek u crevima. Na ovaj način je omogućeno i osobama koje osećaju nelagodu i mučninu pri uzimanju preparata u običnim kapsulama, da uzimaju preparat pre jela, kada se i postižu najbolji rezultati.

 

Način upotrebe:
Odrasli i deci starija od 14 godina: 1 kapsula dnevno, pola sata pre jela. Kod postojanja povećanih potreba za alfa-lipoinskom kiselinom, o načinu upotrebe posavetovati se sa lekarom. Kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda u kontinuitetu.

 

Napomena:
Alfa-lipoinsku kiselinu ne treba uzimati istovremeno sa mlekom i mlečnim proizvodima, kao ni sa hranom i preparatima koji sadrže kalcijum, magnezijum, cink ili gvožđe, jer može doći do smanjenja dejstva.

 

Sastav:
JEDNA GASTROREZISTENTNA KAPSULA SADRŽI 300 MG ALFA-LIPOINSKE KISELINE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

005680013335

Pregled

Napišite vaš komentar

Alphalipoin Forte 30 kapsula

Alphalipoin Forte je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lipoinska kiselina ima sposobnost da neutralizuje slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja. Jedna gastrorezistentna kapsula sadrži 300mg alfa-lipoinske kiseline.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje