Delovanje:
Vitamin C učestvuje u sintezi brojnih enzima i hormona koji omogućuju veću otpornost na stres. Veći unos vitamina C potreban je pušačima, ženama koje uzimaju peroralne kontraceptive i svima onima koji žive u izrazito toplim ili hladnim klimatskim uslovima. Vitamin C je snažan antioksidans, koji u sinergiji sa vitaminima A i E ima maksimalan učinak za naš organizam. Takvo korisno antioksidativno delovanje ima veliku ulogu u zaštiti mozga od ishemije ili manjka kiseonika što je posebno važno obzirom da je najveća koncentracija vitamina C u telu upravo u mozgu i nervom sistemu. Solgar Vitamin C 500mg za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C, dostupnu u svakoj situaciji, prijatnog i osvežavajućeg brusnica-malina ukusa. Solgarov prirodni kompleks vitamina C, acerole i praha ploda šipka ne sadrži veštačke konzervanse, arome, ni boje, te je kao takav rezultat 65. godišnje tradicije najviših standarda kvaliteta.

 

Pogodno za vegane. Proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mlečne sastojke, te je formuliran bez upotrebe veštačkih konzervansa, aroma ili boja.

 

Način upotrebe:
1 kapsula na dan uz obrok.

 

Sastav:
VITAMIN C (NATRIJUM ASKORBAT, L-ASKORBINSKA KISELINA, KALCIJUM ASKORBAT) 500mg EKSTRAKT PLODA ANTILSKE TRESNJE, MALPIGHIA GLABRA 10mg PRAH PLODA SIPKA, ROSA CANINA 4mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 90 tableta

005680012943

Pregled

Napišite vaš komentar

Chewable Vitamin C za žvakanje (500mg) 90 tableta

Vitamin C 500mg za žvakanje prijatnog ukusa, dostupan u svakoj prilici. Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija te stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni. Pored dobro poznatog delovanja na ublažavanje simptoma prehlade i alergijskih reakcija, važno je naglasiti i doprinos vitamina C u neutralizaciji štetnih uzročnika čime pomaže u zaštiti organizma od oštećenja povezanih s nastankom karcinoma, bolesti srca i krvnih sudova, te nervnog sistema i vida.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje