Delovanje:
Solgar Ultibio Immune je preparat za poboljšanje imuniteta i opšteg stanja organizma. Solgar Ultibio Immune je nova, sinergijska formulacija koja sadrži dva jedinstvena, patentirana, pH stabilna i klinički testirana soja bakterijskih kultura, Lactobacillus plantarum HEAL9 i Lactobacillus paracasei 8700:2, kao i tri različita nutrijenta koja doprinose normalnoj funkciji imunosnog sistema — vitamin D3, metilkobalamin (vitamin B12) i vitamin A. Ne sadrži mleko, pšenicu, gluten i soju. Pogodan je za vegetarijance.

 

Način upotrebe:
1 kapsula dnevno uz obrok.

 

Sastav:
MEŠAVINA BAKTERIJSKIH KULTURA (SADRŽI: LACTOBACILLUS PARACASEI 8700:2 I LACTOBACILLUS PLANTARUM HEAL9) 1 MILIJARDA CFU, VITAMIN A (RETINIL ACETAT) 120μg (400 I.J.) (15% PU*), VITAMIN D3 (HOLEKALCIFEROL) 0,75μg (30 I.J.) (15% PU*), VITAMIN B12 (METILKOBALAMIN) 0,38μg (15% PU*).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

005680013447

Pregled

Napišite vaš komentar

Ultibio Immune 30 kapsula

Solgar Ultibio Immune je dodatak ishrani sa vitaminima A, B12 i D koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sastava, sa dodatim sojevima bakterijskih kultura: Lactobacillus plantarum i Lactobacillus paracasei.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje