Delovanje:
Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta i očuvanje opšteg dobrog stanja organizma, a posebno deci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, deci sklonoj čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (obdanište) ili često primaju antibiotike. Savetuje se takođe uzimanje i u vreme letnjih meseci, prilikom promene sredine i načina ishrane, pre i za vreme godišnjih odmora, kada se crevne infekcije i prolivi češće javljaju.

 

Način upotrebe:
Sadržaj kesice se rastvori u soku, vodi, čaju ili nekom drugom napitku po želji i popije neposredno pre, ili u toku obroka. Preporučena primena je jedna kesica dnevno, a za postizanje optimalnog efekta treba ga uzimati tokom perioda od nekoliko uzastopnih meseci. U slučaju akutne crevne infekcije, savetuje se uzimanje do 2 kesice dnevno.

 

Sastav:
7,5 MILIJARDI LIOFILIZOVANIH PROBIOTSKIH BAKTERIJA: LACTOBACILLUS HELVETICUS ROSELL-52, BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM ROSELL-71, BIFIDOBACTERIUM INFANTIS ROSELL-33.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kesica

005680013358

Pregled

Napišite vaš komentar

Probiokid Immuno D3 10 kesica

Probiokid Immuno D3 je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje