Delovanje:
Sok aloje se tradicionalno koristi za pročišćavanje i jačanje organizma. Proizveden od biljaka u čijem uzgajanju nisu korišćeni pesticidi i hemijska đubriva.  
Jedinsveni spoj delikatnog procesa proizvodnje, omogućava da prirodne komponente ostanu nepromenjene. Sok je sa ukusom čistog soka borovnice i velika je pomoć u slučajevima iritabilnih (nervoznih) creva.

Fabrika ESI spa za izradu preparata na bazi aloje koristi isključivo biljke organskog porekla i garantuje minimalni sadržaj polisaharida od 7000 mg/l. Aloe vera ESI sokovi se dobijaju hladnim ceđenjem što im omogućava da zadrže aktivne sastojke (enzime i polisaharide) koji su prisutni u svežoj biljci. Sok od aloje ima visoku nutritivnu vrednost zbog prisustva vitamina, aminokiselina, minerala, ugljenih hidrata i enzima.

- nije pasterizovan, bez veštačkih boja i zasladjivača
- ne sadrži aloin
- nije razblažen vodom, hladno cedjeni sok

Preparat je prirodni proizvod i zbog toga može varirati u ukusu, boji i gustini od serije do serije. Ove razlike nemaju uticaj na kvalitet i efikasnost proizvoda.

 

Način primene:
Preporučuje se jedna doza od 25ml soka, najviše tri puta dnevno nerazblaženo ili pomešano sa vodom. Pre upotrebe promućkati. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od mesec dana. 

 

Sastav:
Aloe vera, koncentrovani sok od borovnice.

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.

 

Pakovanje: 500ml

11009040

Pregled

Napišite vaš komentar

Aloe Vera sok sa borovnicom 500ml

Sok od aloe vere i borovnice je jedinstvena mešavina sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u listu, proizveden je najdelikatnijim postupcima koji omogućavaju prirodnim komponentama sveže biljke da ostanu neizmenjene.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje