Delovanje:
Fructus Imunal je mešavina biljnog čaja sa vitaminom C i cinkom. Imunal čaj sadrži vitamin C, cink, list mente, herbu vranilove trave i plod šipka koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

 

Način upotrebe:
Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u posudu i prelijte sa 2 dl ključale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 15 minuta, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporučuje se upotreba 2 kesice dnevno.

 

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama sa poznatom preosetljivošću na sastojke biljaka. Fructus Imunal čaj sadrži koren slatkog drveta pa bi zbog toga osobe sa povišenim krvnim pritiskom trebalo da izbegavaju prekomernu upotrebu ovog proizvoda.

 

Sastav:
LIST LIMUN TRAVE 37%, LIST MENTE 24,6%, HERBA VRANILOVE TRAVE 10%, PLOD ŠIPKA 10%, PLOD ZOVE 5%, L-ASKORBINSKA KISELINA 4,6%, CINK-GLUKONAT 3%, CVET ZOVE 3%, KOREN SLATKOG DRVETA 2,8%.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 37.5g (25 filter kesica x 1.5g)

005680012509

Pregled

Napišite vaš komentar

Imunal čaj (25 filter kesica)

Fructus Imunal čaj doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje