Delovanje:
Fructus Urinal je mešavina biljnog čaja, odnosno 6 biljaka. Ovaj čaj sadrži list medveđeg grožđa (Uvae ursi folium) koji doprinosi održavanju normalne funkcije urinarnog sistema.

 

Način upotrebe:
Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u posudu i prelijte sa 2 dl ključale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 5 minuta, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporučuje se upotreba do 3 kesice dnevno.

 

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 12 godina, trudnicama i dojiljama, kao i muškarcima bez medicinskog nadzora. Primena je kontraindikovana kod edema koji su posledica oboljenja srca i bubrega i tokom primene diuretika. Oprez je potreban kod osoba sa oboljenjima bubrega. Proizvod ne bi trebalo koristiti duže od 2 nedelje osim u slučajevima medicinskog nadzora. U slučaju pojave gastrointestinalnih tegoba treba prestati sa primenom i po potrebi se obratiti lekaru ili farmaceutu. Savetuje se uzimanje većih količina vode u toku konzumiranja proizvoda.

 

Sastav:
HERBA RASTAVIĆA 23%, LIST UVE 20%, HERBA ZLATNICE 15%, CVET ZOVE 15%, LIST MATIČNJAKA 14%, KOREN ZEČJEG TRNA 13%.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 37.5g (25 filter kesica x 1.5g)

005680012507

Pregled

Napišite vaš komentar

Urinal čaj (25 filter kesica)

Fructus Urinal čaj doprinosi održavanju normalne funkcije urinarnog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje