Delovanje:
Fructus Detox je mešavina biljnog čaja, odnosno 8 biljaka. Ovaj čaj doprinosi normalnom metabolizmu, masti i održavanju normalne funkcije jetre. Detox sadrži herbu hajdučke trave koja doprinosi normalnom varenju i metabolizmu masti, list ruzmarina koji doprinosi normalnom varenju i održavanju normalne funkcije jetre, kao i koren maslačka i cvet nevena koji doprinose održavanju normalne funkcije jetre i creva.

 

Način upotrebe:
Filter kesicu izvadite iz aroma omotaca, stavite u posudu i prelijte sa 2 dl kljucale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 5 minuta, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporucuje se upotreba do 3 kesice dnevno.

 

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, osobama sa poznatom preosetljivošću na sastojke biljaka, sa opstrukcijom bilijarnih puteva ili intestinalnog trakta i akutnom upalom žučne kese kao i sa kamenom u žuči i bolesti jetre.

 

Sastav:
HERBA HAJDUCKE TRAVE 20% LIST ZELENOG CAJA 19% LIST LIMUN TRAVE 15% PLOD KOMORACA 14% LIST RUZMARINA 10% KOREN KOPRIVE 10% KOREN MASLACKA 9% CVET NEVENA 3%.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 37.5g (25 filter kesica x 1.5g)

005680012508

Pregled

Napišite vaš komentar

Detox čaj (25 filter kesica)

Fructus Detox čaj doprinosi normalnom metabolizmu masti i održavanju normalne funkcije jetre.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje