Delovanje:
Conprosta Forte predstavlja rezultat višegodišnjeg istraživanja koje je krunisano dobijanjem preparata iste efikasnosti, ali značajno jednostavnijeg doziranja i primene. Dodatak vitamina E pozitivno, sa jedne strane, utiče na stabilnost preparata, a sa druge strane dodatno osnažuje antioksidativni potencijal Conproste Forte. Osim toga, činjenica da u sastav Conproste Forte ulazi ekstakt polena uljane repice, a ne čist polen, svela je na minimum alergogeni potencijal ovog preparata.

 

Indikacije:

- BPH – benigna hiperplazija prostate

- akutni i hronični nebakterijski prostatitis

- erektilna disfunkcija (oslabljena potencija)

 

Odlični efekti u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su:

- učestalo noćno mokrenje

- otežano i/ili nevoljno mokrenje

- osećaj neispražnjenosti mokraćne bešike

- bolovi u donjem delu stomaka

- oslabljena potencija

 

Način upotrebe:
Conprosta Forte se uzima 2 puta dnevno (ujutru i uveče) po 1 želatinozna kapsula sa mogućnošću da se nakon dva meseca terapije doza redukuje na 1 kapsulu dnevno. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu uravnoteženu ishranu. Sadrži šećer.

 

Upozorenje:
Proizvod nije namenjen osobama alergičnim na pčelinje proizvode, pčelinji vosak i med. Proizvod nije namenjen mlađima od 12 godina. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25C. U bočici se nalazi bela kesica sa silica gelom. Ovu kesicu ne treba otvarati, niti uklanjati iz bočice. Kesica sadrži bezopasne sastojke koji upijaju vlagu i miris, a ujedno služe za održavanje svežine proizvoda. Uklanjanje kesice može narušiti svežinu proizvoda i dovesti do povećanja vlažnosti u bočici, a što može da prouzrokuje loš miris unutar bočice. Kesicu ne otvarati, niti konzumirati.

 

Sastav:
SUVI EKSTAKT POLENA ULJANE REPICE (BRASSICA NAPUS) 600mg, SOJINO ULJE, ŽELATIN, PREČIŠĆENA VODA, ZGUŠNJIVAČ (GLICEROL, DL-ALFA-TOKOFERILACETAT, SREDSTVO ZA GLAZIRANJE, PČELINJI VOSAK, BOJE: KARAMEL, TITANDIOKSID), VITAMIN E, AKTIVNE SUPSTANCE KEMFEROL (ESTROGENO, ANTIANDROGENO, ANTIPROLIFERATIVNO I ANTIINFLAMATORNO DEJSTVO), Β-SITOSTEROL (APOPTOTSKO I ANTIPROLIFERATIVNO DEJSTVO), AUKSIN EA10 (BILJNI HORMON KOJI REGULIŠE RAST I DIFERENCIJACIJU ĆELIJA I ISPOLJAVA ANTIINFLAMATORNO DEJSTVO).

 

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

11005397

Pregled

Napišite vaš komentar

Conprosta Forte 30 kapsula

Za muškarce, koristan u tretmanima dobroćudnog uvećanja prostate, upale prostate, kao i u uklanjanju neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja (učestalo noćno mokrenje, otežano i/ili nevoljno mokrenje, oslabljena potencija, bolovi u donjem delu stomaka). Preporučuje se preventivno svim muškarcima posle 40. godine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje