Delovanje:
Urimil Neuro Forte doprinosi obnovi perifernih nerava, smanjenju bola i obustavljanju ili redukciji standardne terapije. Uspešno se primenjuje kod bolova u vratu i leđima, ukočenosti, trnjenja i mravinjanja. Brojne studije su pokazale da je upotreba pirimidinskih nukleotida, poput uridina i citidina pokazala blagotvorne efekte na periferne neuropatije različitog porekla. Neki od efekata podrazumevaju smanjenje bolova kod dijabetičke neuropatije, bolova u leđima i vratu i bolova kod traumatičnih kompresijskih promena. Citidin monofosfat i uridin monofosfat se koriste u terapiji kod pacijenata sa neuromišićnim poremećajima različite etiologije, a terapija dovodi do obnavljanja oštećene nervne funkcije.

 

Način primene:
1 kapsula dnevno tokom perioda od 3 do 6 meseci. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Raznovrsna ishrana i zdrav život su važni za vaše zdravlje. Trudnice i dojilje ne treba da koriste preparat. Deca ispod 6 godina ne treba da koriste preparat. Konsultovati lekara pre upotrebe u slučaju uzimanja nekih lekova zbog mogućih interakcija i u slučaju kada postoje određeni medicinski problemi i hronična oboljenja. Čuvati proizvod na suvom mestu, na temperaturi do 25 °C, van domašaja dece. Ne koristiti posle isteka roka upotrebe.

 

Sastav:
Uridin-monofosfat (65mg), Citidin monofosfat (5mg), Magnezijum (101mg), Vitamin D3 (10 µg), Vitamin B1 (4mg), Vitamin B3 (10mg), Vitamin B6 (6mg), Vitamin B12 (10µg), Folna kiselina (400µg).

  

Pakovanje: 30 kapsula

005680010793

Pregled

Napišite vaš komentar

Urimil Neuro Forte 30 kapsula

Urimil Neuro Forte kapsule predstavljaju dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži moćnu kombinaciju od 9 aktivnih sastojaka koji podržavaju normalno funkcionisanje perifernog nervnog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje