• Na rasprodaji!
  • -20%
    Urimil gel 50ml | apothecary.rs
    Urimil gel 50ml | apothecary.rs

Delovanje:
Urimil gel je sredstvo za lokalnu primenu, koje sadrži pet aktivnih sastojaka, usmerenih ka smanjenju upale, ublažavanju bolova i obnavljanju funkcije perifernih nerava. Preporučena primena Urimil gela je kod periferne neuropatije, bolova u leđima, bolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u rukama i nogama, išijasa i svih vrsta neuralgija, osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, povreda i svih ostalih neuro-muskularnih poremećaja.

 

 

Način primene:
Naneti malu količinu gela na površinu koju treba tretirati i blagom masažom utrljati. Gel se brzo apsorbuje i na koži izaziva efekat peckanja i zagrevanja. Brzina nastupanja efekta zagrevanja je individualna i zavisi od osobe do osobe. Gel se primenjuje dva puta dnevno.

 

Važne napomene:
Ne koristiti tokom trudnoće i dojenja, ne upotrebljavati na otvorenim ranama i sluzokoži, kao i u slučaju preosteljivosti ili alergije na bilo koji od sastojaka. Svi proizvodi za lokalnu primenu tokom duže upotrebe mogu prouzrokovati preosetljivost. Ukoliko dođe do preosetljivosti tretman treba prekinuti i posavetovati se sa lekarom radi primene odgovarajuće terapije. Ukoliko dođe do pojave neželjenih efekata, obavestite o tome svog lekara ili farmaceuta. Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt s očima. Ne upotrebljavati gel na otvorene rane. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav: Uridin monofosfat, ekstrakt cveta planinske arnike (Arnica montana), ekstrakt korena đavolje kandže (Harpagophytum procumbens), metilsulfonilmetan (MSM), magnezijum hlorid.

 

Pakovanje: gel u tubi 50ml

11018733

Pregled

Ocena 

Odličan!

Hvala za preporuku!

Napišite vaš komentar

Urimil gel 50ml

Urimil gel je posebno razvijen za periferni nervni sistem. Lako se nanosi i ima prijatan efekat zagrevanja. Ne ostavlja masne mrlje. Sadrži sastojke koji podstiču cirkulaciju krvi u mišićima i zglobovima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje